Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται σε δίκη η 36χρονη κατηγορούμενη

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται σε δίκη η 36χρονη κατηγορούμενη

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της άτυχης Ιωάννας πριν από ένα χρόνο στην Καλλιθέα.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ακολουθώντας την πρόταση του Εισαγγελέα Γιώργου Νούλη εξέδωσε το υπ' αριθμ. 1510/2021 βούλευμα, με το οποίο παραπέμπει την κατηγορούμενη να δικαστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Επικαλούμενος στοιχεία από τις έρευνες που έκαναν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας, ο κ. Νούλης έκρινε πως η 35χρονη πρέπει να δικαστεί από το Κακουργιοδικείο για την κατηγορία που της απαγγέλθηκε και όχι για επιεικέστερη, όπως για την κακουργηματική βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Να σημειωθεί πως η ίδια η κατηγορουμένη στην ουσιαστική απολογία που έδωσε για τα γεγονότα πριν λίγες ημέρες δήλωσε ότι αποδέχεται το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης.

Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή είχα αναφερθεί ότι η πράξη θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι ως βαριά σκοπούμενη βλάβη, διότι από όλα τα στοιχεία τις δικογραφίας προκύπτει ότι η κατηγορούμενη είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS