Νέα Σμύρνη: Τι κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία - Ο «εισπράκτορας» και ο καταιγισμός πυροβολισμών

Νέα Σμύρνη: Τι κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία - Ο «εισπράκτορας» και ο καταιγισμός πυροβολισμών

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η στυγερή δολοφονία δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής, ενώ σοβαρά τραυματισμένη από σφαίρα νοσηλεύεται στον Ερυθρό μια 35χρονη γυναίκα.

 

Η δολοφονία έγινε σε γνωστή καφετέρια της Νέας Σμύρνης, την ώρα που εκατοντάδες βρίσκονταν στην περιοχή, αφού λίγη ώρα νωρίτερα είχε τελειώσει ο τελικός του Μουντιάλ με τα μαγαζιά να είναι γεμάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπροστά στην καφετέρια βρίσκεται και παιδική χαρά.

Πώς κινήθηκε ο δράστης

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο δράστης βρισκόταν πίσω από κάποια δέντρα που ήταν μπροστά στην καφετέρια. Το σημείο είχε πολύ κόσμο, ενώ ο ίδιος δεν είχε κινήσει υποψίες.

Όλες οι κινήσεις του στη συνέχεια δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο. Μπήκε ξαφνικά στην καφετέρια λίγο μετά τις 21:30 και έριξε 7 πυροβολισμούς μέσα σε 4 μόλις δευτερόλεπτα. Όπως είναι φυσικό, επικράτησε πανικός, με τον δράστη να φεύγει πεζός και ανενόχλητος.

Ο 41χρονος σκοτώθηκε επί τόπου αφού δέχθηκε 3 ή 4 πυροβολισμούς, ενώ ο 44χρονος κατέληξε αργότερα. Η 35χρονη γυναίκα έχει δεχθεί μία σφαίρα, πιθανότατα στο ύψος της μέσης. Η ζωή της, ευτυχώς, δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο εκτελεστής φορά μαύρη φόρμα, με μπλούζα με κουκούλα και αθλητικό μποτάκι. Επίσης, φορούσε χειρουργική μάσκα. Όταν πλησιάζει, είναι απόλυτα ψύχραιμος, αδιαφορεί για τον κόσμο που βρίσκεται τριγύρω, βγάζει το πιστόλι μέσα από μία τσέπη του μπουφάν του, με το δεξί χέρι του και πυροβολεί.

Ελαφρά τραυματίας είναι και ένας άνδρας που πάνω στον πανικό που υπήρξε μετά τους απανωτούς πυροβολισμούς, επιχείρησε να φύγει από το σημείο, σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Τι φοβάται η αστυνομία, πού θα εστιάσουν οι έρευνες

Παράλληλα, προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές θα εστιάσουν στο βαρύ ποινικό παρελθόν των δύο δραστών για να βγάλουν άκρη στην υπόθεση της διπλής άγριας δολοφονίας.

Άλλωστε, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας από τους δύο νεκρούς, ο 41χρονος, ήταν γνωστός ως «ο εισπράκτορας» αφού φαίνεται ότι εισέπραττε χρήματα από προστασία που πουλούσε σε μαγαζιά στη Νέα Σμύρνη το κύκλωμα στο οποίο ήταν μέλος. Αυτός ήταν που σκοτώθηκε επί τόπου.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι δύο νεκροί εμπλέκονταν και σε υποθέσεις με ναρκωτικά.

Αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι αν ο δράστης της δολοφονίας είχε συνεργό.

Η αστυνομία εκτιμά ότι εάν υπήρχε συνεργός, τότε αυτός πιθανότατα καθόταν στην καφετέρια και ειδοποίησε τον δολοφόνο πότε ήταν κατάλληλη στιγμή να μπει και να εκτελέσει τους δύο άνδρες. Μέχρι στιγμή, πάντως, δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS