Νέα Σμύρνη: Την Παρασκευή στον ανακριτή ο 18χρονος αδελφοκτόνος -Συγκλονίζει η μητέρα του

Νέα Σμύρνη: Την Παρασκευή στον ανακριτή ο 18χρονος αδελφοκτόνος -Συγκλονίζει η μητέρα του

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη, όπου ο 18χρονος σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του στο διαμέρισμά τους για ασήμαντη αφορμή, μπροστά στα μάτια της μητέρας και της γιαγιάς τους.

Ο 18χρονος αδελφοκτόνος, κρατείται στη ΓΑΔΑ στον 7ο όροφο και προετοιμάζει την απολογία του η οποία έχει οριστεί για το πρωί της Παρασκευής.

Ο νεαρός κατηγορείται για για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία σε βάρος του 18χρονου. και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο 18χρονος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καβγά που είχαν, όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει.

Πώς έγινε η άγρια δολοφονία στη Νέα Σμύρνη

Όπως έγινε γνωστό, από τις καταθέσεις, προκύπτει ότι τα δύο αδέλφια μάλωσαν αρχικά για ασήμαντη αφορμή (ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου χωρίς να τον ρωτήσει).

Παρά τις προσπάθειες της μητέρας και της γιαγιάς τους για να τους ηρεμήσουν, άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλον με γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι σεσημασμένος για ληστείες, ενώ τον Αύγουστο του 2022 τα δύο αδέλφια είχαν συλληφθεί και οδηγηθεί στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία με αφορμή πάλι τα ρούχα.

Ο καβγάς κλιμακώθηκε, όταν ο 18χρονος βρήκε ένα ψαλίδι στην κρεβατοκάμαρα και κυνήγησε τον 16χρονο αδελφό του, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στον χώρο του σαλονιού κλείνοντας την πόρτα.

Ο κατηγορούμενος άνοιξε τη διαχωριστική πόρτα του σαλονιού και με το ψαλίδι τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος τον αδελφό του.

Αστυνομικοί βρήκαν τον 16χρονο σε μια λίμνη αίματος

Περίπου στις 8.45 το βράδυ της Τρίτης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην οικία, όπου βρήκαν τον 16χρονο σε μια λίμνη αίματος και χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Στον χώρο της κρεβατοκάμαρας βρέθηκε το αντικείμενο τέλεσης της ανθρωποκτονίας, ένα ψαλίδι με μαύρη και κόκκινη λαβή, στην αιχμή του οποίου υπήρχε καστανέρυθρη ουσία.

Ο τραυματίας έφηβος διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σεσημασμένος ο 18χρονος αδελφοκτόνος -Είχαν συλληφθεί ξανά στο παρελθόν

Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι ο 18χρονος είναι παλιός γνώριμος. Τα δύο αδέλφια είχαν στο παρελθόν οδηγηθεί ξανά στην αστυνομία, καθώς και τότε με αφορμή τα ρούχα είχαν ξυλοκοπήσει άγρια ο ένας τον άλλον. Σύμφωνα με την δικογραφία, ο 18χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, είναι σεσημασμένος. Στις 2 Μαρτίου 2022 συνελήφθη από το Τμήμα Ασφάλειας Νέας Σμύρνης για «ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και απείθεια» και για την τέλεση δύο ληστειών.

Στις 21 Αυγούστου 2022, συνελήφθη από κοινού με τον αδερφό του από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, καθώς οι ανωτέρω με αφορμή τον ρουχισμό, αρχικά διαπληκτίστηκαν λεκτικά και αν συνέχεια άσκησαν βία ο ένας στον άλλο (γροθιές – κλωτσιές).

Μητέρα 18χρονου: Ήταν ατύχημα, δεν είναι εγκληματίας το παιδία μου

Η μητέρα του 18χρονου αδελφοκτόνου έδωσε την δική της εκδοχή για το τραγικό περιστατικό στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης το μοιραίο βράδυ της Τρίτης (26/12).

«Όλα ήταν ένα ατύχημα. Τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» δήλωσε στο «Live News» η μητέρα, ξεσπώντας σε λυγμούς. «Ήταν μια κακή στιγμή», πρόσθεσε.

«Το ένα μου το παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας, από τη δικαιοσύνη και την κοινωνία» πρόσθεσε. Η τραγική μητέρα είπε ότι «δεν μπορείτε εσείς να το καταδικάσετε. Πρέπει να είστε επιεικής σαν κοινωνία και πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ