Νέα Ιωνία: Βίντεο - ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 37χρονου στην καφετέρια - Πώς έγινε η επίθεση

Νέα Ιωνία: Βίντεο - ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 37χρονου στην καφετέρια - Πώς έγινε η επίθεση

O 37χρονος που έχασε τη ζωή του σε επεισόδιο πυροβολισμών σε καφετέρεια της Νέα Ιωνίας, βρέθηκε, όπως αποδείχθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο, στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί ανάμεσα σε μέλη σκληρής συμμορίας που έχει απασχολήσει την αστυνομία κατ’ επανάληψη, μια από αυτές τις σφαίρες χτύπησε τον άτυχο άντρα στον ώμο και του στοίχισε τη ζωή.

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το LIVE NEWS καθηλώνει. Είναι η σκηνή του εγκλήματος με θύμα τον 37χρονο υδραυλικό που είχε πάει να διασκεδάσει και να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση.

Το χρονικό

Στην καφετέρια επικρατεί πανδαιμόνιο. Κάποιοι σηκώνονται και τρέχουν προς την έξοδο, με έναν να εκσφενδονίζει μία καρέκλα. Άλλοι κρύβονται κάτω από τραπέζια. Κάποιοι απλώνουν το σώμα τους προς τα πίσω για να καλυφθούν πίσω από άλλους. Στο βάθος άτομα τρέχουν πανικόβλητα, με έναν από τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνει στροφή και να απομακρύνεται ψύχραιμα.

Ένας άνθρωπος ψυχορραγεί μπροστά του και δε θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του.

Όλα ξεκινούν 56 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου. Το θύμα κάθεται σε ένα από τα τραπέζια πίσω από τον τοίχο που δεν πιάνει η κάμερα ασφαλείας.

Μέσα, βρίσκονται ήδη μέλη της σκληρής συμμορίας Αλβανών κακοποιών και στο καφέ με τους ναργιλέδες επικρατεί αναβρασμός.

Η παρέα στα πρώτα τραπέζια κοιτάει προς την είσοδο. Μια κοπέλα απομακρύνει έναν νεαρό προς τα ενδότερα και οι υπόλοιποι τον συγκρατούν. Οι αφίξεις συνεχίζονται και 57 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το έγκλημα.

Με καπέλο, τσαντάκι στη μέση και ένα άτομο να τον συγκρατεί, ο δράστης μπαίνει στην καφετέρια και προχωράει προς τα ενδότερα. Άτομα που στέκονται πίσω τον καλύπτουν, αλλά η κάμερα ασφαλείας πιάνει την στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών.

Σε άλλο καρέ φαίνεται η λάμψη από τον πυροβολισμό που στοιχίζει τη ζωή στον 37χρονο υδραυλικό.

Το θύμα έτυχε να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με ένα από τα μέλη της συμμορίας που είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον δράστη. Ο αδικοχαμένος υδραυλικός έπινε το ποτό του και έβλεπε τηλεόραση, όταν ξαφνικά βγήκαν τα όπλα λίγα μέτρα από εκείνον.

Δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Διπλά άτυχος, με την σφαίρα να διαπερνά τον ώμο του και να του στοιχίζει τη ζωή.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δολοφονία

Η ατμόσφαιρα στην καφετέρια μύριζε «μπαρούτι» από νωρίς. Στο δωμάτιο έχουν συγκεντρωθεί μέλη της συμμορίας Αλβανών κακοποιών, με την υπάλληλο να έχει πιάσει από το μπράτσο κι να απομακρύνει έναν από τους νεαρούς.

Είναι η ίδια που δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση, τον συγκρατεί κοντά στην είσοδο για να μη συνεχίσει προς τα μέσα.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος παρακολουθούν αλλά αδυνατούν να αποτρέψουν το έγκλημα. Τα μέλη της σπείρας σηκώνονται και αρχίζουν να πλησιάζουν προς το μέρος που καθόταν το πρόσωπο που αναζητούσαν.

Μπαίνουν και περνούν κάτω από την κάμερα ασφαλείας, ο ένας μετά τον άλλον.

Πέντε δευτερόλεπτα από την στιγμή που ο εκτελεστής κάνει την εμφάνισή του στο πλάνο, ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Οι αναλύσεις που οδήγησαν σε συλλήψεις

Οι εικόνες των δραστών βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια αστυνομικών και αναλύθηκαν. Έναν και πλέον μήνα, μετά οι Αρχές έχουν στα χέρια τους, τους δύο πρωταγωνιστές. Τον 33χρονο που φέρεται να πυροβόλησε και τον 23χρονο που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και τράβηξε όπλο τη νύχτα του εγκλήματος.

Όλοι τους μέλη σκληροπυρηνικής συμμορίας Αλβανών που έχουν συλληφθεί κατ’ επανάληψη και έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ληστείες, αντίσταση κατά της αρχής, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σωματεμπορία.

Άτομα με πλούσιο ποινικό μητρώο που απλώνεται σε όλο το φάσμα της παρανομίας.

Σε τραγούδι τραπ του 2015, οι συμμορίτες δείχνουν να περηφανεύονται για την δράση τους. Δραστηριοποιούνταν τότε στη διακίνηση ναρκωτικών και στην «προστασία» μαγαζιών. Έστελναν μήνυμα πως το κέντρο τούς ανήκει.

Αδίστακτοι και οπλισμένοι, έτοιμοι να βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Εκείνη τη νύχτα του περασμένου Φλεβάρη όμως, ο άντρας που έπεσε νεκρός δεν ήταν στόχος τους.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, τα μέλη της σπείρας που πήραν μέρος στο έγκλημα έχουν ταυτοποιηθεί, με το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας να δείχνει τις μαφιόζικες κινήσεις των δραστών που στοίχισαν τη ζωή σε έναν αθώο πολίτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS