Μυστήριο στην Πάτρα με τον θάνατο 2χρονης - Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας της

Μυστήριο στην Πάτρα με τον θάνατο 2χρονης - Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας της

Συγκλονισμένη είναι η συνοικία της Αγίας Τριάδας, στην Πάτρα από τον αιφνίδιο θάνατο ενός κοριτσιού μόλις 19 μηνών στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο οι οικείοι του μικρού κοριτσιού και οι γιατροί δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσουν καμία εξήγηση για τα ακριβή αίτια θανάτου του, καθώς η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία.

Πώς κατέληξε μέσα σε λίγες μέρες η 2χρονη


Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» για το χρονικό της υπόθεσης, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με υψηλό πυρετό.

Το παιδί είχε διαγνωστεί θετικό στον κοροναϊό, ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Την ίδια ημέρα, και ενώ το παιδί νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο, οι γιατροί αναγκάστηκαν να το διασωληνώσουν, καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του και διακομίστηκε επειγόντως στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Η κατάσταση του παιδιού επιδεινώθηκε ραγδαία για ανεξήγητους μέχρι σήμερα λόγους, με αποτέλεσμα την ίδια ημέρα να βρεθεί σε κατάσταση όπου χαρακτηριζόταν ως εγκεφαλικά νεκρό.

Το παιδί τελικά άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, καθώς οι προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού απέβησαν άκαρπες, ενώ ακόμα και σήμερα, κανείς αρμόδιος δεν είναι σε θέση να δώσει μια λογική εξήγηση στους τραγικούς γονείς του.

Στη γειτονιά του μικρού κοριτσιού, στην Αγία Τριάδα οι περίοικοι ξεσηκώθηκαν ακούγοντας τη μάνα του παιδιού να ουρλιάζει από τον βαθύ πόνο, μόλις έγινε γνωστή ή είδηση του θανάτου του.

Η οικογένεια έχει άλλο ένα παιδάκι 5 ετών.

Ιατρικοί παράγοντες θεωρούν πιο πιθανή αιτία θανάτου την εκδήλωση κάποιας εγκεφαλοπάθειας που είχε ραγδαία εξέλιξη.

Βέβαια, τα ακριβή αίτια θανάτου του μικρού παιδιού θα αναζητηθούν πλέον στη νεκροψία – νεκροτομή και στις άλλες ιστολογικές εξετάσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ