ΕΛΛΑΔΑ

Νέα μήνυση σε βάρος ηθοποιού για βιασμό κατατέθηκε στην Εισαγγελία -Οταν ο θύτης σπούδαζε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού

Μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος ηθοποιού, ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από τον ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Και οι δύο τότε ήταν 22 ετών, (σήμερα αμφότεροι είναι περίπου 37 ετών) ενώ το αδίκημα, σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή, δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μηνυτής δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.

Είναι η δεύτερη μήνυση που κατατίθεται στην Εισαγγελία και αφορά σεξουαλικά αδικήματα, με τους μηνυόμενους να προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η πρώτη κατατέθηκε την περασμένη Δευτέρα και στρέφεται κατά γνωστού σκηνοθέτη, με τον καταγγέλλοντα να περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού, αποπλάνησης και κατάχρησης σε ασέλγεια, όταν ήταν 15 ετών.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS