Σοκ στο Ισραήλ: 16χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από 30 άνδρες σε ξενοδοχείο

Σοκ στο Ισραήλ: 16χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από 30 άνδρες σε ξενοδοχείο

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο Ισραήλ η υπόθεση του φερόμενου ομαδικού βιασμού μιας 16χρονης από 30 άνδρες σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης Ελιάτ, στην Ερυθρά Θάλασσα.

Μάλιστα το θέμα προκάλεσε και την παρέμβαση του Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος έκανε λόγο για «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η τοπική αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει την έρευνα για την υπόθεση και μέχρι στιγμής έχουν γίνει 2 συλλήψεις. Την ίδια στιγμή από την αστυνομία αναφέρουν πως είναι κοντά στην ταυτοποίηση και άλλων υπόπτων για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 16χρονης.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη αναφορές σε ισραηλινά ΜΜΕ, ένας από τους υπόπτους ισχυρίστηκε ότι περίπου 30 άνδρες έκαναν σεξ με την ανήλικη κοπέλα, ωστόσο επέμεινε ότι δεν υπήρξε βιασμός. Το περιστατικό στο Ελιάτ φέρεται να συνέβη στις 12 Αυγούστου και το θύμα κατέφυγε στην αστυνομία δύο μέρες αργότερα, με την αστυνομία να λέει πως κ’αποιοι από τους υπόπτους επιτέθηκαν σεξουαλικά και βίασα τη νεαρή κοπέλα, ενώ άλλοι κατέγραφαν με το κινητό τους όσα συνέβαιναν στο δωμάτιο.

Νετανιάχου: Εγκλημα κατά της ανθρωπότητας
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σχολιάζοντας την υπόθεση και ζήτησε οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Η Όφρα Σιμπόνι, δικηγόρος ενός εκ των υπόπτων, είπε ότι ο 27χρονος εντολέας της παραδέχεται ότι ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την επίμαχη βραδιά, ωστόσο αρνείται όσα του αποδίδονται και παρουσίασε την δική του εκδοχή των γεγονότων» είπε η Σιμπόνι στην Haaretz.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS