Βόλος: Θετική στον κορωνοϊό και η δίχρονη κόρη της 30χρονης εγκύου

Βόλος: Θετική στον κορωνοϊό και η δίχρονη κόρη της 30χρονης εγκύου

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε και το δίχρονο κοριτσάκι της 30χρονης γυναίκας από τον Βόλο, η οποία ήδη νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με covid-19, με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλή.

Οπως μεταδίδει το magnesianews, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της που και αυτός βρέθηκε θετικός στον ιό. Να σημειωθεί ότι είχε προκληθεί αναστάτωση από το γεγονός ότι οι δύο γονείς του Βολιώτη είναι εκπαιδευτικοί σε δημόσια σχολεία και γι’ αυτό το Δήμος Βόλου είχε τα κλείσει για απολύμανση. powered by Rubicon Project

Αυτή την ώρα το δίχρονο κοριτσάκι μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου θα νοσηλευθεί και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ο πατέρας της 30χρονης που βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν έχει υποβληθεί σε τεστ, ενώ η μητέρα της που βρίσκεται στην Αθήνα υποβλήθηκε κατόπιν παρέμβασης του ΕΟΔΥ σε τεστ σε κλινική και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ