ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικό: Η παρουσίαση του παράκτιου μετώπου και τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria

Η Lamda Development πραγματοποιεί σήμερα τη δεύτερη κατά σειρά διαδικτυακή παρουσίαση, ανοιχτή προς το κοινό, αυτή τη φορά για το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria.

Μετά την παρουσία του ουρανοξύστη των 45 ορόφων, του Marina Tower, αύριο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση ενός ακόμα εμβληματικού κομματιού του mega project της επένδυσης του Ελληνικού, το οποίο θα μεταμορφώσει το παραλιακό μέτωπο.

Στο πλαίσιο λοιπόν των ενημερωτικών webinars που διοργανώνει η Lamda Development για το έργο του Ελληνικού, την Τρίτη στις 12:00 οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria.

Oπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η ανανεωμένη παράκτια ζώνη θα αποτελέσει από μόνη της ένα μοναδικό τοπόσημο, συνολικού μήκους 3,5 χλμ., ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί η νέα παραλία ελεύθερης πρόσβασης, μήκους 1 χιλιομέτρου. Θα συνδέσει τα παράκτια αξιοθέατα, δημιουργώντας κοινόχρηστους χώρους και περιοχές κατοικίας όπου θα διατηρηθούν οι υπάρχοντες χώροι πρασίνου και οι εκκλησίες. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό και δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικό ΑΕ, κατά μήκος της παραλίας θα αναπτυχθούν χώροι αναψυχής και εστίασης. Επιπλέον, ο παραλιακός δρόμος θα πεζοδρομηθεί ώστε πεζοί και ποδηλάτες να κινούνται με ασφάλεια κατά μήκος του. Μια σειρά από νέα τοπόσημα, που θα παρουσιαστούν αύριο, θα δημιουργηθούν στην αναβαθμισμένη παραλιακή περιοχή.

Δείτε την παρουσίαση για το Ελληνικό

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS