Κούγιας: Υποβάθμιση της δικαιοσύνης από την ομάδα δικηγόρων και δήθεν βιασθέντων που κατασκεύασε την υπόθεση Λιγνάδη

Κούγιας: Υποβάθμιση της δικαιοσύνης από την ομάδα δικηγόρων και δήθεν βιασθέντων που κατασκεύασε την υπόθεση Λιγνάδη

Θα ζητήσει την κατεπείγουσα κλήση ως μάρτυρα της δημοσιογράφου κ. Κεφαλλονίτη, για να αποκαλύψει με ποιο τηλέφωνο επικοινώνησε μαζί της ο τρίτος μηνυτής που αγνοείται.


Σκληρή ανακοίνωση κατά της υπεράσπισης των μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη εξέδωσε ο συνήγορός του, με αφορμή την υπόθεση του τρίτου μηνυτή ο οποίος δεν έχει παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει. Στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για υποβάθμιση του δικαστηρίου και της Δικαιοσύνης από συνηγόρους των «δήθεν βιασθέντων» και προαναγγέλλει ότι θα ζητήσει την κατεπείγουσα κλήση ως μάρτυρα της δημοσιογράφου κ. Κεφαλλονίτη, για να αποκαλύψει με ποιο τηλέφωνο επικοινώνησε μαζί της ο τρίτος μηνυτής που αγνοείται.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Όπως είναι γνωστό, από το Δικαστήριο που εξετάζει τις κατηγορίες εις βάρος του κου Δημητρίου Λιγνάδη, καταζητείται ο τρίτος φερόμενος ως βιασθείς, πρόσωπο παντελώς άγνωστο στον κ. Λιγνάδη, ηλικίας 42 ετών, όταν δήθεν τον βίασε ο κ. Λιγνάδης, με βεβαρημένο με κακουργηματικές πράξεις ποινικό παρελθόν, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του, Ιωάννη Βλάχου, αρνείται να επικοινωνήσει μαζί του, παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Όπως επίσης είναι γνωστό, το Δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του και σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα της έδρας απέβαλε τον Ιωάννη Βλάχο, γιατί αυτός προσπάθησε να τον εκπροσωπήσει, παρά την απουσία του, κατασκευάζοντας μια εντελώς εκτός νόμου εξουσιοδότηση.

Σήμερα, σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, μια δημοσιογράφος ονόματι Κεφαλλονίτη, η οποία είναι καθημερινώς παρούσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου και γνωρίζει την εναγώνια προσπάθεια του Δικαστηρίου και του κυρίου Εισαγγελέα να ανακαλύψουν πού κρύβεται το συγκεκριμένο πρόσωπο, εμφάνισε έναν ηχογραφημένο μονόλογο σαν διάγγελμα ενός αγνώστου προσώπου, το οποίο ισχυρίστηκε ότι είναι ο καταζητούμενος και ζήτησε το πρωτοφανές, να καταθέσει στο Δικαστήριο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς ακροατήριο, κατεξευτελίζοντας τον μέχρι και την Παρασκευή φερόμενο πληρεξούσιό του, αφού διάλεξε, αντί να επικοινωνήσει με αυτόν που εμφανιζόταν ότι δήθεν τον εκπροσωπεί, να επικοινωνήσει με μια δημοσιογράφο.

Τονίζουμε ότι τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και εμείς ως πληρεξούσιοί του αμφισβητούμε, μετά τα όσα έχουν συμβεί με το συγκεκριμένο πρόσωπο και το δικηγόρο του, ότι αυτός είναι που έκανε την καταγγελία εις βάρος του κου Λιγνάδη, γιατί, αν ήταν αυτός, για ποιο λόγο δεν έκανε αυτή την εμφάνιση μέσω του δικηγόρου του; Εκτός αν ο δικηγόρος του δεν τον εκπροσωπούσε πράγματι.

Την επόμενη Τρίτη, 24.5.2022, ο κ. Κούγιας θα ζητήσει από το Δικαστήριο την κατεπείγουσα κλήση ως μάρτυρα της δημοσιογράφου κας Κεφαλλονίτη, για να αποκαλύψει με ποιο τηλέφωνο επικοινώνησε μαζί της το συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί αυτή δεν του έκανε ούτε μία ερώτηση, και το κυριότερο τι στοιχεία έχει, ώστε να αποδείξει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο που της τηλεφώνησε ή του τηλεφώνησε αυτή, είναι ο καταγγέλλων.

Επιτέλους, μετά από τόσες προδικαστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου που έχουν απορρίψει όλα τα αιτήματα του κου Βλάχου, με τελευταία απόφαση την αποβολή του, θα πρέπει να καταλάβει ο συγκεκριμένος δικηγόρος και όλοι αυτοί οι αναξιόπιστοι που έστησαν την κατηγορία εις βάρος του κου Λιγνάδη, ότι είναι εντελώς διαφορετικό να κάνουν επί δεκαπέντε μήνες μονολόγους σε φιλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που κατέστρεψαν μαζί με αυτούς τον κο Λιγνάδη, και εντελώς άλλο να αποδεικνύεται μια κατηγορία σε ένα Δικαστήριο, όπου κυριαρχεί ο ποινικός νόμος και η ποινική δικονομία, όπου οι αστειότητες και οι παραλογισμοί που μέχρι τώρα υποστήριζαν, δεν μπορούν να επηρεάσουν την κρίση των κ.κ. Δικαστών, των Ενόρκων και του κου Εισαγγελέα και όπου η μία νομική «σφαλιάρα» διαδέχεται την άλλη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS