Υπόθεση Λιγνάδη: Ενταση στον αέρα μεταξύ Κούγια-Τσιμτσιλή -«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Πώς παίρνετε θέση;» [βίντεο]

Υπόθεση Λιγνάδη: Ενταση στον αέρα μεταξύ Κούγια-Τσιμτσιλή -«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Πώς παίρνετε θέση;» [βίντεο]

O νέος συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη είναι από χθες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας, ο γιος του οποίου με ανάρτησή του αποκάλυψε ότι η οικογένεια δέχεται απειλές, μίλησε στον αέρα του Happy Day για τον πελάτη του.

«10.30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10.30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως σημαντική μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία», είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Κούγιας.


Στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος εξήγησε πως ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός και στόχος είναι η Λίνα Μενδώνη. «Ο στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κ. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος».

Τότε ήταν που αντέδρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία αφού ζήτησε συγγνώμη που παρεμβαίνει στο λόγο του θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις για την υπόθεση.

Τότε ο κ. Κούγιας φανερά ενοχλημένος από την παρέμβασή της είπε: «Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε, την ώρα που μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε», και συνέχισε να μιλάει για την υπόθεση, ενώ χαρακτήρισε «παράνομη διαδικασία» το ένταλμα συλλήψεως τονίζοντας ότι «εκεί διαφώνησα με τον συνάδελφό μου γιατί δεν έκανε προσφυγή στο ένταλμα συλλήψεως».

Στη συνέχεια ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε στους μηνυτές του λέγοντας ότι εμφανίστηκαν με τα αρχικά των ονομάτων τους στα Μέσα και «κονιορτοποιούν τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με αυτόν τον τρόπο».

Η παρουσιάστρια του Happy Day παρενέβη αμέσως λέγοντάς του πως αυτό συμβαίνει για λόγους προσωπικών δεδομένων.

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε» απάντησε ο κ. Κούγιας και πριν προλάβει να τον ρωτήσει κάτι άλλο η παρουσιάστρια της έκλεισε το τηλέφωνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS