Κακοκαιρία Daniel: Βγαίνει ο στρατός για τις πλημμύρες σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Βόλο

Κακοκαιρία Daniel: Βγαίνει ο στρατός για τις πλημμύρες σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Βόλο

Συνδρομή στις περιοχές που επλήγησαν στην κακοκαιρία Daniel σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα παρέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, που παρέχουν μέσα και προσωπικό, αλλά και χώρο φιλοξενίας στους πολίτες.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ενημερώθηκε από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο για τις επιχειρήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Δένδιας στο Χ (πρώην Twitter), ο στρατός έχει διαθέσει ήδη προσωπικό και μέσα όπως και χώρο «φιλοξενίας πολιτών στις εγκαταστάσεις της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ενισχύουν σήμερα τη συνδρομή τους, σε συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας», κατέληξε ο κ. Δένδιας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ @ChiefHNDGS Κωνσταντίνος Φλώρος με ενημέρωσε για τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας. Έχουν διατεθεί ήδη προσωπικό και μέσα, όπως και χώρος φιλοξενίας πολιτών στις εγκαταστάσεις της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ενισχύουν σήμερα τη συνδρομή τους, σε συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

 

stratos2stratos1

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ