Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσιάζει το ίδρυμα στήριξης - «Θεραπευόμαστε μαζί»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσιάζει το ίδρυμα στήριξης - «Θεραπευόμαστε μαζί»

Η γενναιότητα και το θάρρος της Ιωάννας Πάλιοσπύρου την έχουν καταστήσει σύμβολο Γυναίκας για τη σύγχρονη Ελλάδα. Αυτό έγκειτο κυρίως στην αντίδρασή της μετά την επίθεση με το βιτριόλι. 

Η Παλιοσπύρου, που η ζωή της έμελλε να αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα στις 20 Μαΐου του 2020 μετά την επίθεση που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα, ούτε το οριστικά αποδέχθηκε ούτε το αμετάκλητα. Το αποδεικνύει μέσα από τις μάχες της και, βέβαια, τις πράξεις της. 

Μάλιστα, την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, στις 14:00, η Παλιοσπύρου θα δώσει μία εξαιρετικά σημαντική συνέντευξη Τύπου, αφού θα ανακοινωθεί το ίδρυμα «We Heal Together», ήτοι «Θεραπευόμαστε Μαζί», που θα φέρει την ονομασία Ioanna Paliospyrou Foundation. 

Idryma paliospyrou
 
Το σημείο της παρουσίασης δεν είναι καθόλου τυχαίο, αντιθέτως έχει συμβολική σημασία, καθώς εκεί είχε δεχθεί την επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, που άλλαξε για πάντα τη ζωή της. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ