Συγκλονίζει η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Το έγκαυμα ήταν πιθανόν το μεγαλύτερο παγκοσμίως

Συγκλονίζει η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Το έγκαυμα ήταν πιθανόν το μεγαλύτερο παγκοσμίως

Η γιατρός δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπήρχαν στιγμές που κάμφθηκε το ηθικό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπως ήταν φυσικό, αλλά είχε πάντα κοντά της ειδικούς ψυχολόγους που την βοήθησαν.


Η χειρουργός και γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει για τη δύναμη ψυχής που παρουσιάζει η ασθενής της, αλλά και την αποκάλυψη του προσώπου της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μίλησε η πλαστική χειρουργός, και γιατρός της Ιωάννας, Μαρία Καλοφώνου.

Όπως είπε η κυρία Καλοφώνου το έγκαυμα που είχε η Ιωάννα ήταν το μεγαλύτερο που είχαν δει στο νοσοκομείο και πιθανόν είναι και το μεγαλύτερο παγκοσμίως, είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι παρ’ όλες τις δύσκολες καταστάσεις η Ιωάννα ήταν από την αρχή ένας άνθρωπος που κοιτούσε μπροστά. «Μετά από ένα χειρουργείο συζητούσε για το επόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Καλοφώνου, προσθέτοντας ότι «έχουν γίνει πάνω από δέκα χειρουργεία κι όμως κοιτάει μπροστά».

Η γιατρός δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπήρχαν στιγμές που κάμφθηκε το ηθικό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπως ήταν φυσικό, αλλά είχε πάντα κοντά της ειδικούς ψυχολόγους που την βοήθησαν, ενώ σημείωσε ότι οι γιατροί ήταν ειλικρινείς μαζί της από την πρώτη στιγμή και της είχαν πει ότι αυτό που είχε δεν πρόκειται να το έχει ξανά.

Από την πλευρά της, η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, τόνισε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από την τραγωδία «είδε το φως» και με την σωστή καθοδήγηση κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS