Γλυκά Νερά: Ένα βήμα πριν από τη σύλληψη του συνεργού του συζυγοκτόνου πιλότου βρίσκονται οι Αρχές

Γλυκά Νερά: Ένα βήμα πριν από τη σύλληψη του συνεργού του συζυγοκτόνου πιλότου βρίσκονται οι Αρχές

Οργιάζουν οι φήμες ότι εντός των επόμενων ημερών θα εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης

Ένα βήμα πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες βρίσκεται πλέον άνθρωπος από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Τις τελευταίες, μάλιστα, ώρες οργιάζουν οι φήμες ότι εντός των επόμενων ημερών θα εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης καθώς φέρεται να προκύπτουν νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.


Το συγκεκριμένο άτομο, που έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία της από το σύζυγό της, αλλά στα όσα ακολούθησαν του άγριου φονικού, όταν ο 33χρονος Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του και να πείσει το πανελλήνιο ότι η Καρολάιν ήταν το θύμα μιας αποτρόπαιης φονικής ληστείας. Ωστόσο, οι Αρχές από νωρίς είχαν θέσει ως ύποπτο στο μικροσκόπιο των ερευνών τους τον τεθλιμμένο σύζυγο, ιδίως μετά την αποκαλυπτική κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία έβλεπε τακτικά το ζευγάρι στο γραφείο της στο Χαλάνδρι και είχε κάνει «καυτές» αποκαλύψεις στους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει αρχικά την υπόθεση. Μάλιστα, η μαρτυρία της φαίνεται να ενισχύθηκε και από τα διαδοχικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε, όπου άγνωστος εκτόξευσε απειλές κατά της ζωής της.

Σημειώνεται ότι οι κλήσεις που είχε λάβει, πριν ομολογήσει ο δράστης, εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είτε (με την πλάστιγγα να γέρνει περισσότερο στο ενδεχόμενο αυτό) από συνεργό του. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει πλέον «χάσει» τον ύπνο του στη φυλακή, καθώς φοβάται ότι η έρευνα των Αρχών «αγγίζει» το συνεργό του.

  • Όπως είχε γράψει η «ON time» στα τέλη Αυγούστου, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού, με την Αστυνομία να εστιάζει κυρίως στο πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία η σύμβουλος ψυχικής υγείας δέχτηκε τις απειλές ήταν όταν πια είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη Καρολάιν, κατά τις οποίες η άτυχη κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί την πρόθεσή της να χωρίσει από τον Αναγνωστόπουλο. Η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριζε στην κατάθεσή της ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν είχε ξεσπάσει σε λυγμούς μπροστά της μόλις ο σύζυγός της είχε βγει από το δωμάτιο. Μάλιστα, της είχε πει ότι ο πιλότος την κρατούσε απομονωμένη μέσα στο σπίτι και την είχε υπό τον πλήρη έλεγχό του.

Μετά την κατάθεσή της αυτή, την κάλεσε άνδρας από άγνωστο αριθμό ο οποίος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, χωρίς όμως να της δώσει περισσότερες πληροφορίες. «Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», αποκάλυψε πως της έλεγε ο άγνωστος στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με οικείο του πρόσωπο, από το οποίο ζήτησε να τον βοηθήσει να αποπροσανατολίσει την αστυνομία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρας (πιθανότατα συγγενής του Αναγνωστόπουλου) κλήθηκε τρεις φορές μέσα στον Αύγουστο για να δώσει κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Στο μεταξύ, ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός που στις 4 το πρωί της μοιραίας Τρίτης φαίνεται σε κάμερα ασφαλείας να οδηγεί σε μικρή απόσταση από τη μεζονέτα του τρόμου στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με το nassosblog.gr, η έκδοση του εντάλματος σύλληψης του συνεργού του Αναγνωστόπουλου είναι θέμα ωρών.

Παράλληλα, ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα αποτελέσματα από τις κάμερες και την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού, τα οποία θεωρείται ότι θα προσθέσουν σημαντικά στοιχεία γύρω από τη δολοφονία της 20χρονης. Τα νέα στοιχεία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση και στα κίνητρα του δράστη.

Σημειώνεται πάντως ότι ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται περί συνεργού και απέδωσε το έγκλημα σε γεγονότα που σημειώθηκαν τη μοιραία νύχτα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ