Γλυκά Νερά: Ακτίνες Χ στο σπίτι της φρίκης

Γλυκά Νερά: Ακτίνες Χ στο σπίτι της φρίκης

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα έχουμε τα αποτελέσματα από την ανάλυση του υλικού των καμερών ασφαλείας και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Τα στοιχεία αυτά αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όσον αφορά στο κίνητρο του δράστη. Η ομολογία του ότι οδηγήθηκε στον φόνο λόγω των συνεχών καβγάδων που είχε με την Καρολάιν δεν φαίνεται να έχει πείσει. Άλλωστε, για αυτούς τους καβγάδες είχαν επισκεφθεί και τη σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου.

Την ίδια στιγμή αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και σε βασικά ερωτήματα όπως πότε ο δράστης ξήλωσε τις κάμερες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού, πριν ή μετά το φόνο; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα δώσει και μια εξήγηση αν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Επίσης, θα ξέρουμε αν οι Αρχές θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της φρίκης το μοιραίο βράδυ.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων του κινητού του τηλεφώνου θα υπάρξει μια πιο σαφής εικόνα για τις συνομιλίες που είχε ο πιλότος πριν και μετά το έγκλημα. Επίσης, σημαντικά στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου.

«Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα, που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και το δόλο», ανέφερε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας το πυροδότησαν».

  • Στο μεταξύ, στους 2,5 μήνες που βρίσκεται στη φυλακή o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο επισκεπτήριο δεν εμφανίστηκε κανείς. Ούτε μητέρα ούτε αδελφός ούτε πατέρας. Ο συνήγορός του είναι ο μοναδικός άνθρωπος που επισκέπτεται τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή από την πρώτη μέρα της προσαγωγής του μέχρι και αυτές τις ώρες.


«Δεν έχει κάνει κανένα επισκεπτήριο πλην των συνηγόρων του, δεν έχει ζητήσει κανείς να τον δει», δηλώνει ο συνήγορός του, ενώ προσθέτει πως και ο πελάτης του είχε δηλώσει εξαρχής πως θα ήθελε να μη μιλήσει με κανέναν, καθώς περνά δύσκολες στιγμές, όντας μετανιωμένος για όσα έπραξε και τον πόνο που προκάλεσε σε πολλούς ανθρώπους. Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη, δεν είναι απομονωμένος, η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική, ενώ δεν είναι καθόλου ανήσυχος, όπως ισχυρίζονται πηγές που υποστηρίζουν πως φοβάται μην αποκαλυφθεί ο συνεργός του. «Δεν υπάρχει συνεργός, πρόκειται για μυθοπλασία όλο αυτό που ακούγεται. Ούτε πριν από την πράξη ούτε μετά επικοινώνησε με κάποιον».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ