Μαρτυρίες για το απανθρακωμένο πτώμα στα Άνω Λιόσια:  «Είχαμε δει το θύμα να κλαίει και να ζητά βοήθεια»

Μαρτυρίες για το απανθρακωμένο πτώμα στα Άνω Λιόσια: «Είχαμε δει το θύμα να κλαίει και να ζητά βοήθεια»

Στην αποκάλυψη ότι ο θανών πατέρας, του οποίου η σορός φέρεται να κάηκε και να διαμελίστηκε από τον 59χρονο γιο του στα Άνω Λιόσια, είχε απευθυνθεί σε άλλον γείτονα κάνοντας την έκκληση «βοήθησέ με», προχώρησε την Δευτέρα γείτονας του σπιτιού, μιλώντας στον ANT1.

«Είχα δει το θύμα πολλές φορές. Tον έβλεπα π.χ. όταν έβγαινε και καθάριζε το δρόμο κι εγώ έκανα βόλτα τον σκύλο μου. Δεν είχε κάνει παράπονα σε εμένα για κάποια κακή πράξη του γιου του, σε άλλον γείτονα όμως, είχε πει μια φορά “βοήθησέ με”. Ξαφνικά έπαψα να βλέπω τον παππού στις βόλτες που έβγαζα τον σκύλο, για πάνω από ένα μήνα. Εξαφανίστηκε”, ανέφερε περίοικος και συνέχισε: «Ρωτούσαμε τον γιο πού είναι, αλλά μας έλεγε ότι είναι μέσα στο σπίτι και ότι είναι καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς άντεχε τη δυσοσμία. Κάποια στιγμή μάλιστα, είχε βάλει και φωτιά, είχε έρθει η Πυροσβεστική, του μίλησαν οι πυροσβέστες και απάντησε “Την έσβησα, δεν χρειάζομαι βοήθεια, ευχαριστώ”. Απ’ όσο ξέρω, ο παππούς έπαιρνε καλή σύνταξη. Άλλους συγγενείς, δεν είχα δει ποτέ να έρχονται και να τους επισκέπτονται».

Άλλος γείτονας από την περιοχή, δήλωσε από την πλευρά του: «Έτυχε να δω, κοιτώντας από ψηλά, το καμένο στρώμα. Αφού η δυσοσμία επιδεινώθηκε, αποφάσισα να ψάξω τι συνέβαινε. Ουσιαστικά η μυρωδιά με οδήγησε: παρατήρησα ότι όταν στεκόμουν έξω από το φράχτη αλλά σε σημείο κοντινό προς το στρώμα, η οσμή γινόταν δυνατότερη. Έτσι, αποφασίσαμε να καλέσουμε το 100. Στην αρχή ο γιος δεν άνοιγε την πόρτα στους αστυνομικούς. Κι όταν τον ρώτησαν πού είναι ο πατέρας του, τους είπε αρχικά ότι είναι σε κάποιο ίδρυμα και μετά ότι φιλοξενείται σε κάποια φίλη τους. Εν συνεχεία οι αστυνομικοί μπήκαν, ανακάλυψαν τι βρισκόταν πάνω στο καμένο στρώμα, τον ρώτησαν αν μέλη βρίσκονταν και σε άλλα σημεία και τότε τους έδειξε τον κάδο με τα κομμένα κάτω άκρα και το κεφάλι. Από όσο κατάλαβα, έδειξε μεγάλη αντίσταση στο να του περάσουν χειροπέδες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γείτονας είχε δει το θύμα σε ανύποπτο χρόνο να κλαίει στην αυλή του σπιτιού του, στηριζόμενο στα κάγκελα του φράχτη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ