Φωτιά σε πλοίο κοντά στην Κέρκυρα: Πληροφορίες για 11 αγνοούμενους μετά την πρώτη καταμέτρηση - Οι έρευνες συνεχίζονται

Φωτιά σε πλοίο κοντά στην Κέρκυρα: Πληροφορίες για 11 αγνοούμενους μετά την πρώτη καταμέτρηση - Οι έρευνες συνεχίζονται

Οι διασωθέντες βρίσκονται σε τρία πλωτά και αναμένεται να καταπλεύσουν στην Κέρκυρα σε μια ώρα, όπου θα γίνει εκ νέου καταμέτρηση

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για 11 αγνοούμενους από τη φωτιά που ξέσπασε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia σήμερα τα ξημερώματα, ενώ έπλεε κοντά στην Κέρκυρα.

Η πληροφορία για τους αγνοούμενους φαίνεται να προκύπτει από την πρώτη πρόχειρη καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε πάνω στις σωστικές λέμβους, όπου μετρήθηκαν 279 άτομα από τους συνολικά 290 επιβαίνοντες που βρίσκονταν στο επιβατηγό-οχηματαγωγό του ομίλου Grimaldi .

Οι διασωθέντες από το πλοίο που τυλίχθηκε στις φλόγες βρίσκονται σε τρία πλωτά και αναμένεται να καταπλεύσουν στην Κέρκυρα σε μια ώρα.

Εκεί το Λιμενικό έχει καθορίσει 4 σημεία καταμέτρησης, όπου θα γίνει και ταυτοπροσωπία, ώστε να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα ως προς τους αγνοούμενους.

Οι έρευνες στη θάλασσα συνεχίζονται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ