Επίθεση με βιτριόλι: «Ηθελε να εξαφανίσει το πρόσωπό της, να τη σκοτώσει», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας για τη δράστρια

Επίθεση με βιτριόλι: «Ηθελε να εξαφανίσει το πρόσωπό της, να τη σκοτώσει», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας για τη δράστρια

«Βλέποντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι σκοπός της ήταν να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας, να την σκοτώσει». Αυτά ήταν τα λόγια του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου που χθες για πρώτη φορά μετά την επίθεση σοκ που δέχθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα το 2020.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας, η κατηγορούμενη στην δίκη, που θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, «μίλαγε εν έτει 2021 με χαρτορίχτρα για το αν κινδυνεύει η σχέση της από μια ξανθιά. Μόλις πήρε απάντηση ότι «κινδυνεύει η σχέση της από μία ξανθιά» πήγε και έκανε αυτό που είδαμε».
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, η κατηγορούμενη «αμέσως μετά που της έριξε το καυστικό υγρό και πληροφορήθηκε ότι σώθηκε, άρχισε και έψαχνε πως μπορείς να σκοτώσεις κάποιον με δηλητήριο χωρίς να μπορεί να ανιχνευθεί, αν κάνεις σε κάποιον ένεση με αέρα τι θα συμβεί και πως θα μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν».

Όπως ξεκαθάρισε ο συνήγορος του θύματος «η Ιωάννα θα έρθει στο δικαστήριο, είναι δυνατό παιδί, θα αντέξει να δει την κατηγορούμενη. Εγώ φοβάμαι και δεν ξέρω αν η κατηγορούμενη θα αντέξει να έλθει στο δικαστήριο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ