Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλά για τον αγώνα της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι -Πώς την προσέγγισε [βίντεο]

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλά για τον αγώνα της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι -Πώς την προσέγγισε [βίντεο]

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Αννίτα Ναθαναήλ, αναφερόμενη - μεταξύ άλλων στην σχέση που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα με την Ιωάννα, την 34χρονη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για την Ιωάννα και εξήγησε τι ήταν εκείνο που την ώθησε να «στήσει» μια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης

για την Ιωάννα ενώ μίλησε και για την πορεία της υγείας της.

«Συγκλονίστηκα από την υπόθεση της Ιωάννας…Πέρασαν οι μήνες και ουσιαστικά δεν είχε αλλάξει κάτι…Το νομικό κομμάτι δεν έχει προχωρήσει» ανέφερε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ και στη συνέχεια μίλησε για το πως αποφάσισε να φτιάξει την πλατφόρμα «Help Acid Attack Victim Ioanna Paliospirou» και την πρώτη της επικοινωνία με την Ιωάννα.
«Είχα κάνει δυο κρούσεις στην Ιωάννα σχετικά με κάποιες νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψή μου με κάποια προσθετικά προϊόντα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω instagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της. Της είπα για αυτή την εκστρατεία, χάρηκε αλλά μου ζήτησε να το σκεφτεί. Την επόμενη μέρα μου είπε το ναι.. Ήταν πολύ διστακτική και επιφυλακτική στην αρχή, τώρα μιλάμε κάθε μέρα και μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα αγάπης. Συγκινήθηκε πάρα πολύ από την ανταπόκριση του κόσμου και τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει καθημερινά. Η Ιωάννα κάνει όνειρα για το πώς θα μπορέσει να βοηθήσει άλλες γυναίκες» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Για την πορεία της θεραπείας της Ιωάννας η Αννίτα Ναθαναήλ είπε «Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω covid-19 και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό».

«Δεν έχουμε μιλήσει για τη μέρα που έγινε το περιστατικό»
Η Αννίτα Ναθαναήλ συμπλήρωσε επίσης πως δεν έχει μίλησει με την Ιωάννα για την ημέρα που έγινε το περιστατικό: «Δεν έχουμε μιλήσει για τη μέρα που έγινε το περιστατικό γιατί δε ξέρω πως μπορεί να αντιδράσει. Της έχω ζητήσει και συγγνώμη που βγαίνω και μιλάω εκ μέρους της για την κατάστασή της».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε και για την μητέρα της 34χρονης Ιωαννηας που στέκεται πάντα στο πλευρό της «Με τη μητέρα της μίλησα σήμερα για πρώτη φορά. Είναι σπουδαία γυναίκα. Κάθε μάνα θα έκανε τα πάντα για το παιδί της αλλά είναι τρομερή η αγάπη της…Το φοβάμαι λίγο να συναντηθούμε και λόγω της κατάστασης του κορονοίού αλλά και γιατί δε θέλω να τη συγκινήσω, να την κάνω να κλάψει, να γελάσει, να πονέσει… Αλλά έχουμε πει ότι σύντομα θα γίνει» τόνισε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αννίτας Ναθαναήλ:

https://youtu.be/RXZbp650oCo
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ