Επιχείρηση της αστυνομίας στα λαγούμια της Κορινθίας

Επιχείρηση της αστυνομίας στα λαγούμια της Κορινθίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας στην Κορινθία, στην περιοχή με τα λαγούμια όπου διέμενε η αυτοαποκαλούμενη παλαιοχριστιανική κοινότητα που απασχόλησε τα ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να συλλάβουν τον 45χρονο άνδρα.

Η εισαγγελική παραγγελία για την απομάκρυνση των παιδιών από την οικογένεια "Παλαιοχριστιανών", που ζει σε πρωτόγονες συνθήκες σε σπηλιά στην Ορεινή Κορινθία, δόθηκε τις προηγούμενες ώρες.

Η οικογένεια, αποτελούμενη από ένα ζευγάρι και τα πέντε παιδιά τους, ζει σε ένα λαγούμι 30 μέτρων βάθους, μαζί με άλλα άτομα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σύνολό τους είναι περίπου δέκα άτομα και ζουν σε σπίτια από λάσπη, μαγειρεύουν με ξύλα, φτιάχνουν τόξα και βέλη, απορρίπτουν οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία, ενώ τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ