ΕΛΑΣ: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση στην Αττική για κύκλωμα εκβιαστών - Επτά προσαγωγές

ΕΛΑΣ: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση στην Αττική για κύκλωμα εκβιαστών - Επτά προσαγωγές

Προέκυψαν στοιχεία σε βάρος ατόμων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της νύχτας στα νότια προάστια και εκτελούν «συμβόλαια» για βαρύτατους ξυλοδαρμούς, εξαναγκασμό προς εξόφληση οφειλών, αλλά και για υπηρεσίες προστασίας καταστημάτων.


Επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας (12/6). Μέχρι στιγμής από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία σε βάρος ατόμων, τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας κυρίως στα νότια προάστια και εκτελούν συμβόλαια -κατά παραγγελία- για βαρύτατους ξυλοδαρμούς, εξαναγκασμό προς εξόφληση οφειλών, αλλά και για υπηρεσίες προστασίας καταστημάτων.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 7 προσαγωγές σε βάρος των οποίων προέκυψαν σημαντικά 

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών ξεκίνησε λίγο μετά τη διπλή στυγερή δολοφονία των 2 ατόμων στον Κορυδαλλό. Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος, καθώς επίσης και για τα αποτελέσματα της έρευνας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ