Επεισόδια στο συλλαλητήριο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα - Προσήχθη ο γιος του, Έκτορας

Επεισόδια στο συλλαλητήριο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα - Προσήχθη ο γιος του, Έκτορας

Άμεση η επέμβαση των αστυνομικών δυναμεων στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται για τη στήριξη του Δημήτρη Κουφοντινα στο Σύνταγμα. 

Όπως και χθες το απόγευμα έτσι και σήμερα η αστυνομία δεν επέτρεψε λόγω των πολυ αυστηρών υγειονομικών περιορισμών να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση και έκανε χρήση χημικών. 

Στην προσαγωγή -μεταξύ άλλων- και του γιου του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορα Κουφοντίνα προχώρησαν οι Αρχές, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται πως στις 12:00 ήταν προγραμματισμένο κάλεσμα αλληλέγγυων στον απεργό πείνας και δίψας, καταδικασμένο της 17 Νοέμβρη Δ. Κουφοντίνα, με την Αστυνομία να μην επιτρέπει στους συγκεντρωμένους να διαδηλώσουν.

Την ίδια ώρα, στα γύρω στενά του Συντάγματος υπήρξε κυνηγητό μεταξύ διαδηλωτών, ΜΑΤ κι ανδρών της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ενώ υπήρξαν μάχες ακόμα και σώμα με σώμα, αλλά και ρίψη χημικών.

Έτσι, οι αστυνομικοί προσήγαγαν κάποια άτομα, μεταξύ των οποίων κι ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνας, Εκτορας, ο οποίος οδηγήθηκε στην κλούβα της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα η «Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ρίψη νερού στους διαδηλωτές στα Προπύλαια, ενώ η ένταση συνεχίζεται μέχρι κι αυτή την ώρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS