ΕΛΛΑΔΑ

Ενώπιον του ανακριτή ο τραυματιοφορέας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών

Τετ-α-τετ με τον 4ο τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες θα βρεθεί σήμερα ο 61χρόνος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία» ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών, έξι και οκτώ ετών.

Μετά την ολοκλήρωση της ερευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Επιπλέον ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελίες γιατρών πως ασέλγησε σε βάρος των δυο κοριτσιών τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 61χρόνος κατηγορούμενος φέρεται να θώπευσε τα δύο ανήλικα κορίτσια ενώ βρισκόταν σε νάρκωση ενώ μάλιστα το ένα εκ των δύο μετά εμφάνισε αιμορραγία.

Οι καταγγελίες των ιατρών προκάλεσαν τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ενώ μετά από δημοσιεύματα που αναφερόταν στην υπόθεση διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα. Ο τραυματιοφορέας, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπιτί του, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή, από οποίο τον ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS