#Εimasteoloimazi: Οι Ελληνες ηθοποιοί στέλνουν μήνυμα στο Instagram ενάντια σε κάθε μορφή βίας [εικόνες]

#Εimasteoloimazi: Οι Ελληνες ηθοποιοί στέλνουν μήνυμα στο Instagram ενάντια σε κάθε μορφή βίας [εικόνες]

#Εimasteoloimazi# ονομάζεται το κίνημα που έχει δημιουργηθεί στο Instagram από Ελληνες ηθοποιούς που σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους που υπέστησαν οποιαδήποτε κακοποίηση, ανεβάζουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
 

Παράλληλα, οι φωτογραφίες τους συνοδεύονται με το εξής κείμενο:

«Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στη σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί!».


Με αυτόν τρόπο στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της κακοποίησης και κάθε είδους βία εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς συναδέλφους που έχουν βιώσει τέτοια περιστατικά κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Υπενθυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία σε παλαιότερη συνεργασία τους. Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του ίδιου προσώπου αλλά και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα αλλά και για γενετήσιες πράξεις κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

Δείτε μερικές από τις ασπρόμαυρες αναρτήσεις αγαπημένων ηθοποιών:
Μαρία Κωνσταντάκη, Μάριος Αθανασίου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, είναι κάποιοι μόνο από τους ηθοποιούς….

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS