Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»- Σοκ από την απολογία του πιλότου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»- Σοκ από την απολογία του πιλότου

Κυνικός αν και δήλωσε μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στους αστυνομικούς. Στην προανακριτική του ομολογία ζήτησε συγγνώμη για το αποτρόπαιο έγκλημα και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν τα δικαιολογεί», ανέφερε στην προανακριτική του ομολογία. Συνέχισε μιλώντας για την αλλαγή συμπεριφοράς όπως υποστήριξε της Καρολάιν και περιέγραψε τον καβγά που είχαν:

«Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. «Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω» και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει».

Ο κατηγορούμενος μίλησε με λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της 20χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του:

«Τιναζόταν το πρόσωπο της, ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κουνούσα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Τέλος, ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος είπε: «Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδια και τον πατέρα της».

Ανέκφραστος και με παγερό πρόσωπο στην Ευελπίδων
Ανέκφραστος, με παγερό πρόσωπο, μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος χθες ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε αναβολή για την Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Αμέσως μετά, ο δολοφόνος μεταφέρθηκε ξανά στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους. Κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια, δεκάδες πολίτες βγήκαν ακόμη και στα παράθυρα της Ευελπίδων για να δουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δείγμα του ενδιαφέροντος αλλά και του αποτροπιασμού της κοινής γνώμης για το στυγερό έγκλημα.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επιπλέον, ο πιλότος κατηγορείται για δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία και την ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση στις Αρχές.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του στην Ευελπίδων:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS