Δράμα - Βιασμός 15χρονου: Συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη

Δράμα - Βιασμός 15χρονου: Συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη

Νέα φρίκη στη Δράμα, μετά την είδηση, ότι συνελήφθη 36χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ` εξακολούθηση τον 15χρονο γιο της συντρόφου του.

Μάλιστα, ο πατέρας του 36χρονου εμφανίστηκε την Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις και τις κατηγορίες σε βάρος του γιου του, μιλώντας στη ΕΡΤ. Υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί και θα το είχε αντιληφθεί καθώς ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι, στη γειτονιά των Κοκκινογείων της Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και ο 36χρονος, εργαζόμενος σε καταστήματα εστίασης, συνελήφθη για κακουργηματικές πράξεις. Όλα ξεκίνησαν όταν την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου 2022) ένας 16χρονος πήγε να κοιμηθεί στο σπίτι του 15χρονου φίλου του.

Εκεί βρισκόταν ο πατριός του 15χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει τον 16χρονο μέσα στο σπίτι. Το παιδί προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε έρευνα.

Αφού πήραν κατάθεση από τον 16χρονο που κατάθεσε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού, οι αστυνομικοί κάλεσαν και τον 15χρονο φίλο του, ο οποίος κατέθεσε στις Αρχές ότι ο 36χρονος πατριός του τον βίαζε από το 2021 μέχρι και το Νοέμβριο του 2022. Ο πρώτος είπε ότι προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά την ώρα που κοιμόταν. Η εξέταση από τον ιατροδικαστή, ως εκ τούτου, δεν έδειξε βιασμό, όμως έγινε η γέφυρα που οδήγησε στην εξέταση του 15χρονου. 

Μετά τη λήψη των καταθέσεων οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος εξέδωσε την Παρασκευή ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και κατ’ εξακολούθηση βιασμούς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ