Δημοσίευμα «βόμβα» της Mirror για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης μετέφερε ναρκωτικά και το έμαθε η Καρολάιν

Δημοσίευμα «βόμβα» της Mirror για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης μετέφερε ναρκωτικά και το έμαθε η Καρολάιν

Νέο δημοσίευμά έρχεται μέσω του site της Mirror, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τον άδικο χαμό της 20χρονης Κάρολάιν αλλά και το κίνητρο της δολοφονίας που σόκαρετο πανελλήνιο. Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ του ιστότοπου αναφέρει πως ίσως αυτό που αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη κοπέλα να ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο. Κάτι σκοτεινό και εγκληματικό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα - το οποίο επικαλείται την αστυνομία - ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες των ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ.

Το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει επίσης πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού, και εκφράζονται προβληματισμοί για το που έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για ζουν όπως ζούσαν.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το δημοσίευμα της Mirror για το πιθανό κίνητρο του δράστη

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ , με τη Mirror να σημειώνει πως δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν τις «βρωμοδουλειές».

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε τα όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, και αυτός τελικά να την σκότωσε.

Τέλος ο πατέρας της άτυχης Κάρολαιν δήλωσε στην Mirror σχετικά με αυτό πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται στη χώρα μας σχετικά με το θέμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ