Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αντιφάσεις στην απολογία της σε σχέση με όσα έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αντιφάσεις στην απολογία της σε σχέση με όσα έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Σε αντιφάσεις υπέπεσε στην απολογία της, κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως τόνισε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Υπενθύμισε ότι τα πράγματα ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο Δασκαλάκη δεν ήταν ρόδινα, όπως η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περιέγραψε στην απολογία της, αφού τόνισε ότι την περίοδο εκείνη είχαν κινήσει διαδικασίες για να εκδοθεί διαζύγιο.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της αναφέρει ότι υπήρχε σύμπνοια με τον σύζυγό της εκείνη την περίοδο, ωστόσο ο αστυνομικός συντάκτης θύμισε ότι την εν λόγω περίοδο νοσηλείας του παιδιού στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπως έχει αποκαλύψει, ο Μάνος Δασκαλάκης μπορούσε να συναντήσει την κόρη του κατόπιν παρέμβασης δικηγόρων».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το ζευγάρι είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και είχαν πραγματοποιήσει επισκέψεις σε δικηγορικό γραφείο προκειμένου να προχωρήσουν στην έκδοση διαζυγίου.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός συντάκτης εστίασε την προσοχή του και σε ένα άλλο σημείο της απολογίας της κατηγορούμενης που εντόπισε ότι υπήρχαν αντιφάσεις. Πρόκειται για τη στιγμή που η Τζωρτζίνα έπαθε την καρδιακή ανακοπή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Σε συνέντευξη που είχε δώσει η κατηγορούμενη στον τηλεοπτικό σταθμό του Star είχε πει ότι "ξαφνικά ξυπνάει η Τζωρτζίνα και μου δείχνει ότι πνίγεται και πέφτει πίσω, εγώ πανικόβλητη βγαίνω και φωνάζω τους γιατρούς […] που ήταν στον διάδρομο". Στην απολογία της όμως σήμερα (σημ. την Πέμπτη) είπε "αρχίζω φωνάζω, βλέπω τη νοσοκόμα και της λέω τρέξε, έρχεται η νοσοκόμα, πάει προς το παιδί και μου λέει ότι θα φωνάξει τους γιατρούς, εγώ φεύγω και πάω προς τους γιατρούς, συναντηθήκαμε στο ενδιάμεσο"».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ