Νέα προθεσμία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Θα απολογηθεί στις 21 Δεκεμβρίου

Νέα προθεσμία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Θα απολογηθεί στις 21 Δεκεμβρίου

Στις 21 Δεκεμβρίου θα απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η εξέλιξη αυτή ήρθε, καθώς η ανακρίτρια έκανε δεκτά τα αιτήματα του συνηγόρου της για εξέταση μαρτύρων.

«Σήμερα είναι μία εξαιρετική μέρα για την δικαιοσύνη, γιατί η τακτική ανάκριση έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας και η ανακρίτρια κ. Τζωρτζάτου, δέχτηκε ότι έπρεπε να έχουν εξεταστεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες, οι οποίοι δεν εξετάστηκαν στην προδικασία και που για αυτό το λόγο δεν εξετάστηκαν και στην τακτική ανάκριση. Θα τους καλέσει όλους όσους αναφέρονται» τόνισε ο κ. Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας και όπως αναφέρει το σχετικό αίτημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, το πόρισμα αυτό ήταν προσυνεννοημένο.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε να κληθούν συγκεκριμένα πρόσωπα και μάλιστα να εξετασθούν κατ’ αντιπαράσταση με τους ιατροδικαστές, Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρηα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων οι: Χρήστος Κραββαρίτης, ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Φώτιος Χατζηνικολάου, αναπληρωτής καθηγητής ιατροδικαστικής στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και Συμεών Μεσογίτης, ιατροδικαστής.

Επιπλέον, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν συμπληρωματικά οι Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλόγρηας, Χρήστος Ευτυχιάδης αλλά και να εξετασθούν για πρώτη φορά οι Χαρά Σπηλιοπούλου Γεώργιος Σταυρουλάκης.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να κληθεί για κατάθεση ο ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης, ο οποίος και έχει κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή κατ εντολή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας.

Ακόμη ζήτησε να κληθεί και η παθολογοανατόμος κ. Αντιγόνη Μητσέλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ