Δίκη ντράμερ: Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού που κατηγορείται ότι 71χρονος κακοποίησε σεξουαλικά

Δίκη ντράμερ: Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού που κατηγορείται ότι 71χρονος κακοποίησε σεξουαλικά

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η υπόθεση της κακοποίησης ανηλίκων από ντράμερ που είχε συνεργαστεί και με γνωστό μουσικό συγκρότημα. Το ίδιο συγκλονιστική όμως ήταν και η μητέρα του κοριτσιού που κατήγγειλε την κακοποίησή της από τον 71χρονο ντράμερ.

Η μητέρα κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό, μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σε 12ετή κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Σύμφωνα με την Μίνα Μουστάκα και το in.gr η μητέρα μίλησε για τις πρώτες υποψίες της με αφορμή άλλο κοριτσάκι γειτόνων της στον Ωρωπό.

Όπως είπε, η γιαγιά της μικρούλας τους είχε αποκαλύψει πως ο κατηγορούμενος της είχε ζητήσει να κατεβάσει τα εσώρουχα αλλά, το παιδί απάντησε ότι «αυτό το κάνουμε μόνο στον μπαμπά και στη μαμά» και έφυγε.

Η μάρτυρας υποστήριξε πως αυτό τη θορύβησε κι άρχισε να ρωτά το δικό της παιδί για τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου. «Τότε ανακάλεσα στο μυαλό μου ένα περιστατικό το 2011. Μου είχε πει η κόρη μου «ο κύριος Γ. μου είπε ότι του άρεσε να τον γαργαλάμε χαμηλά στην κοιλίτσα». Δεν πονηρεύτηκα τότε. Ήταν πολύ φιλικός με τα παιδιά, τον θυμάμαι σε ένα στρώμα θαλάσσης με όλα τα παιδάκια πάνω σαν μελισσούλες και μάλιστα αναρωτιόμουν, πού τη βρίσκει τόση όρεξη. Ρώτησα το παιδί μου εάν έχει συμβεί κάτι και μου απάντησε «έπιασε το πιπί μου και τον ποπό μου και έβαλε το χέρι μου να πιάσω το δικό του πουλί».

Σοκαρίστηκα, το παιδί μου είπε ότι ντρεπόταν και γι’ αυτό δεν μου είχε πει τίποτα. Είπα στη μητέρα του άλλου κοριτσιού να πάμε στην αστυνομία. Εκείνη μου είπε «θα τον πιάσω, θα τον σκίσω…» Της είπα να ηρεμήσει και να πάμε στην αστυνομία. Πήρα στην υπηρεσία ανηλίκων και μου είπαν ότι έχουν άνθρωπο ειδικό και να κλείσουμε ένα ραντεβού. Η άλλη μαμά άρχισε να φοβάται ότι «το παιδί μου θα εκτεθεί». Με πήρε τηλέφωνο ο κατηγορούμενος και άρχισε να φωνάζει «τι πας να κάνεις; Θα κλείσουν σπίτια…».

«Βιάστηκε η ψυχή της κόρης μου»


Η τραυματική αυτή εμπειρία «σημάδεψε» την ψυχή του κοριτσιού. Σύμφωνα με τη μάρτυρα το παιδί ένοιωθε ντροπή κι άρχισε να παρουσιάζει νυχτερινή ενούρηση. « Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους φοβόταν όταν την άγγιζαν στο σχολείο να την πουν «μπράβο» για κάτι. Δεν την άφηνα να πηγαίνει σε σπίτια φίλων της, εάν υπήρχε μπαμπάς στο σπίτι. Δεν μπορούσε να μεγαλώσει φυσιολογικά, γιατί; Γιατί ο κατηγορούμενος ήθελε να ασκήσει τα διαστροφικά του ένστικτα στο δικό μου παιδί… Τα έκανε αυτά όταν ήταν μόνος. Από το 2011 έως το 2013. Και είχε προετοιμάσει το έδαφος με τα χαϊδέματα στην κοιλίτσα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάτω από το τραπέζι που ήμασταν όλοι αυτός θα χάιδευε το παιδί.

Σήμερα η κόρη μου είναι στη Β’ Λυκείου και θέλει να σπουδάσει ψυχολογία. Έχει κάνει εκπληκτική πρόοδο, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά θα την ακολουθούν στη ζωή της, στις σχέσεις της, στο γάμο της. Την παρακολουθεί ακόμα ειδικός».

Τι λέει ο κατηγορούμενος


Ο κατηγορούμενος, ο οποίος επιμένει στην αθωότητά του, μέσω του συνηγόρου ζήτησε να οριστεί πραγματογνώμονας από το δικαστήριο και να τον εξετάσει εάν είναι παιδόφιλος. Ο εισαγγελέας επιφυλάχθηκε για το αίτημα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος παλαιότερα ήταν ο ντράμερ μεγάλου ελληνικού ροκ συγκροτήματος, τον περασμένο μήνα κρίθηκε προφυλακιστέος για άλλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS