ΔΕΗ: Τέσσερα σημεία φόρτισης ηλεκτροκίνητων ΙΧ στο Athens Metro Mall

ΔΕΗ: Τέσσερα σημεία φόρτισης ηλεκτροκίνητων ΙΧ στο Athens Metro Mall

Την εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας τεσσάρων σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων Ι.Χ. από τη ΔΕΗ Βlue στο Athens Metro Mall ανακοίνωσε η επιχείρηση.

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί ταχείας φόρτισης, είναι κατάλληλοι για φόρτιση έως δύο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων ταυτόχρονα. Διαθέτουν δύο πρίζες ισχύος 22 kW η κάθε μία και είναι συνδεδεμένοι με την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης του δικτύου ΔΕΗ Blue, μέσω της οποίας παρέχεται 24ωρη υποστήριξη σε όλους τους χρήστες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Όπως τονίζει η ΔΕΗ, οι Επισκέπτες του ATHENS METRO MALL με ηλεκτροκίνητα οχήματα θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να τα φορτίσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους, συνδυάζοντας την εμπειρία του shopping με την άψογη εξυπηρέτηση καθώς ο χρόνος που απαιτείται για να γεμίσει η μπαταρία ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος είναι εξαιρετικά χαμηλός.

«Το δίκτυο φόρτισης ΔΕΗ Blue διαθέτει περισσότερα από 350 σημεία δημόσιας φόρτισης και φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα. Για τη ΔΕΗ, η ανάπτυξη δημοσίως προσβάσιμων υποδομών φόρτισης σε βασικά σημεία ενδιαφέροντος (εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, λιμάνια, δημόσιοι χώροι στάθμευσης, εθνικοί δρόμοι) συμβαδίζει με την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Μέσω της ψηφιακής εφαρμογής ΔΕΗ Blue, ο οδηγός μπορεί να εντοπίσει τον κοντινότερο φορτιστή, να σχεδιάσει τη διαδρομή, να ολοκληρώσει τη συνεδρία φόρτισης και να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα, λαμβάνοντας προσωποποιημένες υπηρεσίες», τονίζει η εταιρεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS