Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο βλέπω έναν άνθρωπο φοβερά καταβεβλημένο - Έχω απογοητευτεί πολύ από αυτόν τον άνθρωπο, τον θεωρούσα φίλο μου

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο βλέπω έναν άνθρωπο φοβερά καταβεβλημένο - Έχω απογοητευτεί πολύ από αυτόν τον άνθρωπο, τον θεωρούσα φίλο μου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο «Λοιπόν» και στην Μαρία Σοφιανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Έχεις παρακολουθήσει τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Πώς τον βλέπεις;

Όλη αυτή η διαδικασία αυτής της δίκης, είναι κάτι που με συγκλονίζει. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει παίξει ρόλο στη ζωή μου, ήταν χαρακτηρισμένος ως φίλος μου. Από τη στιγμή όμως που τα γεγονότα κι οι καταθέσεις πολλών ανθρώπων μου έδειξαν ένα δρόμο που δεν περίμενα, έχω απογοητευτεί πολύ από αυτόν τον άνθρωπο που θεωρούσα φίλο μου.

Στο δικαστήριο βλέπω έναν άνθρωπο φοβερά καταβεβλημένο αλλά θα ήθελα κι αυτός κι οι υπόλοιποι που κατηγορήθηκαν από το metοο να πούνε ένα μεγάλο συγγνώμη αντί να στραφούν εναντίον των θυμάτων και των φερόμενων θυμάτων. Είναι φοβερό να μην έχουν αυτήν την ενσυναίσθηση και να ασκούν μόνο εξουσία πάνω σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

Μετά από τόσο καιρό πιστεύεις ότι τελικά όλο αυτό έκανε καλό στο χώρο του θεάτρου;

Νομίζω ότι έκανε καλό σε όλη την κοινωνία. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε μέσω του metoo είναι ότι δεν πρέπει να βγαίνουμε οπουδήποτε και να καταγγέλλουμε αδιακρίτως. Αυτό πρέπει να γίνεται συντονισμένα, στα αρμόδια όργανα. Αυτό φώναζα από την αρχή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS