«Αστακός» η Αθήνα για την πορεία της 49ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

«Αστακός» η Αθήνα για την πορεία της 49ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Φέτος έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην πανεπιστημιακή αστυνομία, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα αποτελέσει στόχο αγνώστων


Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων και της πορείας για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής» του μετρό θα κλείσει στις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 16:30.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση, ενώ οι σταθμοί αναμένεται να ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο σχεδιασμός της αστυνομίας θα βγάλει 5.700 αστυνομικούς στους δρόμους, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε κομβικά σημεία της Αθήνας.
Αυτές τις ημέρες οι συσκέψεις είναι συνεχείς ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν στο σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. παίζουν και φέτος τα drones και το ελικόπτερο της αστυνομίας, που θα δίνει συνεχή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Σε επιφυλακή θα είναι και οι «Αίαντες», τα οχήματα που έχουμε δει να συμμετέχουν σε αστυνομικές επιχειρήσεις, ρίχνοντας νερό σε περιπτώσεις επεισοδίων.

Παράλληλα, φέτος έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην πανεπιστημιακή αστυνομία, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα αποτελέσει στόχο αγνώστων, οι οποίοι θα θελήσουν να αμαυρώσουν την πορεία για την εξέγερση του πολυτεχνείου.

Δείτε το βίντεο:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS