Αρτοποιός για κακοκαιρία Daniel: «Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία»

Αρτοποιός για κακοκαιρία Daniel: «Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία»

Έκκληση να μείνουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι των περιοχών που πλήττονται από την κακοκαιρία Daniel έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.

Ειδικότερα ο κ. Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στο LIVE NEWS, υπογράμμισε πως οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους λόγω επικινδυνότητας, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Μαγνησία.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός είπε πως το πιο επικίνδυνο αυτήν την ώρα δεν είναι μόνο πως έχουν φουσκώσει οι χείμαρροι, αλλά το ότι η άσφαλτος έχει διαβρωθεί.

«Κάθε προσπάθεια να περάσει κάποιος είτε με τα πόδια είτε με αυτοκίνητο είναι επικίνδυνη. Δεν ξέρουμε τι υπάρχει κάτω. Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία. Μείνετε σπίτι σας. Ακόμα και 4×4 αυτοκίνητα δεν πρέπει να βγουν».

Στη συνέχεια, ο κ. Αρτοποιός επισήμανε πως στον Βόλο υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς όλα τα νερά θα καταλήξουν στο παραλιακό κομμάτι του Πηλίου.

Επιπλέον, ενημέρωσε πως αυτήν την ώρα γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην παραλία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ