Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός κτηνοτρόφος στον Βόλο από κατολίσθηση - Πληροφορίες και για έναν αγνοούμενο

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός κτηνοτρόφος στον Βόλο από κατολίσθηση - Πληροφορίες και για έναν αγνοούμενο

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 70χρονος κτηνοτρόφος, εξαιτίας κατολίσθησης, στην περιοχή Αγιος Γεώργιος, στον Βόλο, λόγω της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει την περιοχή.

Την είδηση επιβεβαίωσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Αγοραστός. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, είπε πως για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Πυροσβεστική, η οποία έχει σπεύσει στο σημείο, ενώ τόνισε πως θα γίνουν αργότερα ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, στην ευρύτερη περιοχή του Ανω Βόλου, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στη θύελλα να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πολλαπλά τραύματα λόγω της καταπλάκωσης από τα χαλάσματα του τοίχου.

Πληροφορίες και για έναν αγνοούμενο

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός δεύτερου ατόμου το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από ρέμα που είχε υπερχειλίσει από τον τεράστιο όγκο του νερού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ