Απόστολος Λύτρας: Του έδωσε αφορμή, ήταν η κακιά η ώρα

Απόστολος Λύτρας: Του έδωσε αφορμή, ήταν η κακιά η ώρα

Ο Μανώλης Λύτρας, πατέρας του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, μίλησε για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γιό του και υποστήριξε ότι «έδωσε και η γυναίκα του αφορμή. Ήταν η κακιά η ώρα».

«Ε, τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα δικαστεί βέβαια. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε» ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Του έδωσε αφορμή, ήταν η κακιά η ώρα

Απαντώντας σε ερώτηση αν περίμενε ότι ο γιος του σήκωνε ποτέ το χέρι του για να χτυπήσει την σύζυγό του, ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα είπε: «Πότε. Ποτέ των ποτών. Ποτέ. Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή. Δεν είχε πρόβλημα το παιδί. Δεν είχε πρόβλημα. Η κακιά η ώρα που λέμε», είπε ο πατέρας του ποινικολόγου.

Γιάννης Γλύκας: «Έχουν δημιουργηθεί συνθήκες δολοφονίας χαρακτήρα κατά του Απόστολου Λύτρα»

Στην εκπομπή μίλησε και ο γνωστός ποινικολόγος, Γιάννης Γλύκας.

«Κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα σε μία δίκαιη δίκη. Εδώ και καιρό υπάρχει ένας μη σεβασμός της προσωπικότητάς του, πέρα από την πράξη του που είναι καταδικαστέα. Έχουν δημιουργηθεί συνθήκες δολοφονίας χαρακτήρα κατά του Απόστολου Λύτρα. Ακόμα και αυτός που πρόβαλλε τη ζωή του έχει δικαιώματα. Η προσωπικότητά του και η μέχρι τώρα ζωή είναι διαφορετική από την πράξη του. Η πράξη του είναι καταδικαστέα. Είναι μία πράξη που δεν την περίμενε κανείς. Κανείς δεν δίνει συγχωροχάρτι και από την άλλη είναι άλλο η ανθρωποφαγία. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη από τον ίδιο την πρώτη μέρα. Η ωμή παρέμβαση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης είναι απαράδεκτη. Αυτοί που ελέγχουν είναι οι επιθεωρητές δικαιοσύνης. Η απόφαση της αποφυλάκισης ήταν απόλυτα και ορθά δικαιολογημένη. Η υποχρεωτική φύλαξη του κατηγορουμένου είναι εκτός της διαδικασίας μία δίκαιης δίκη. Αλίμονο αν μία κατάθεση σε αστυνομικό τμήμα να οδηγεί κάποιον άνθρωπο στη φυλακή. Ειναι πλήρης παραβίαση των δικαιωμάτων των κατηγορούμενων».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ