Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στο κελί στη VIP πτέρυγα -Τσακώθηκε με συγκρατούμενο για το τσιγάρο

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στο κελί στη VIP πτέρυγα -Τσακώθηκε με συγκρατούμενο για το τσιγάρο

O ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, πέρασε τη πρώτη του νύχτα στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο γνωστός δικηγόρος θα βρίσκεται στο εξής στην ΣΤ’ πτέρυγα ων φυλακών Κορυδαλλού, (VIP πτέρυγα), όπου πέρασε τη πρώτη του νύχτα, μακριά από το σπίτι του.

Από τα συγκεκριμένα κελιά έχουν περάσει στο παρελθόν διάσημα ονόματα, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών, ο ελικοπτεράς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το πρόγραμμα των κρατουμένων στη συγκεκριμένη πτέρυγα δεν διαφέρει με τους υπόλοιπους, αλλά για λόγους ασφαλείας, δεν συναντώνται ποτέ με τους άλλους. Για παράδειγμα. θεωρείται επικίνδυνη η συνάντηση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα με συγκεκριμένους κρατούμενους, που ενδέχεται να οδηγήθηκαν στη φυλακή από υπόθεση που είχε χειριστεί ο ίδιος.

Οι συγκρατούμενοί του και το επισκεπτήριο

Σύμφωνα με το Mega, ο Απόστολος Λύτρας, βρίσκεται στο κελί 4 της πτέρυγας ΣΤ, μαζί με άλλους δύο κρατούμενους, έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που έχει καταδικαστεί για απάτες και έναν γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Επειδή τα δύο κρεβάτια στο κελί ήταν πιασμένα από τους «παλιούς» συγκρατούμενούς τους, ο Απόστολος Λύτρας πήρε το πάνω.

Χθες ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε δύο επισκέψεις, από τον δικηγόρο του και την αδερφή του.

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του μπορούν να τον επισκέπτονται καθημερινά τα πρωινά ενώ οι συγγενείς του, πρωί ή μεσημέρι.

Ο Λύτρας τσακώθηκε στο κελί με συγκρατούμενο για το τσιγάρο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο Απόστολος Λύτρας είναι μανιώδης καπνιστής και φέρεται να είχε χθες λογομαχία με τον έναν εκ των δύο συγκρατούμενών του, και συγκεκριμένα τον επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν μαθεύτηκε ότι ο ποινικολόγος πήγε να ανάψει τσιγάρο, ο επιχειρηματίας του είπε: «Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ». Οι λέξεις του ενόχλησαν τον ποινικολόγο, ο οποίος αντέδρασε έντονα, αλλά στο τέλος έκανε την υποχώρηση και δεν άναψε τσιγάρο.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ