Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η γυναίκα στη Νίκαια -Είχε πέσει πολλές φορές θύμα βίας από τον πρώην της

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η γυναίκα στη Νίκαια -Είχε πέσει πολλές φορές θύμα βίας από τον πρώην της

Το σενάριο της αυτοχειρίας φαίνεται πώς είναι το επικρατέστερο για τη γυναίκα στη Νίκαια που κατήγγειλε ότι τη μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγός της.

Αυτό προκύπτει από την εκτίμηση του ιατροδικαστή, καθώς «βλέπει» αυτοτραυματισμό της γυναίκας, που αυτή την ώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο, όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο το βράδυ της Δευτέρας με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Νίκαια: Ελεύθερος ο πρώην σύζυγος της 57χρονης - Δεν προκύπτουν στοιχεία για παρουσία του στον χώρο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τις καταθέσεις δεν προκύπτει η παρουσία του άνδρα στον χώρο. Αντιθέτως, φαίνεται να ήταν μακριά από την περιοχή.

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ από την πλευρά της η εισαγγελέας διέταξε την υποβολή του προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για τη γυναίκα.

Το κακοποιητικό παρελθόν του πρώην συζύγου της 57χρονης

Μπορεί να μην προκύπτει κάποιο στοιχείο που να ενοχοποιεί τον πρώην σύζυγο της 57χρονης για τον τωρινό τραυματισμό της στην κοιλιά με μαχαίρι, όμως στο παρελθόν έχουν υπάρχει αρκετά περιστατικά που αφορούν κακοποίηση της γυναίκας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη και γείτονες καλούσαν το 100 για να καταγγείλουν τον 57χρονο.

Η 57χρονη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνιόταν τη μεταφορά της σε κάποια δομή, αλλά και την εγκατάσταση της εφαρμογής panic button.

Εις βάρος του 57χρονου έχουν σχηματιστεί αρκετές δικογραφίες, μετά από σχετικές μηνύσεις που υπέβαλε η πρώην γυναίκα του για ενδοοικογενειακή βία.

Σε κάποιες περιπτώσεις είχε γλιτώσει τη σύλληψη, καθώς ήταν εκτός των ορίων του αυτοφώρου.

Το 2019 ήταν η πρώτη φορά που η 57χρονη πέρασε το κατώφλι των αστυνομικών αρχών υποβάλλοντας σχετική μήνυση. Ακολούθησε από μια μήνυση εις βάρος του 57χρονου το 2020 και το 2021, μέχρι το 2022 που οι μηνύσεις ανήλθαν σε δύο.

Το 2023 υπεβλήθη από την 57χρονη νέα μήνυση, ενώ στους πέντε πρώτους μήνες του 2024 οι μηνύσεις έγιναν τρεις. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως η γυναίκα αρνήθηκε τρεις φορές την εφαρμογή panic button.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του περασμένου Φεβρουαρίου, που οι Αρχές ενημερώθηκαν για ακόμη ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο εις βάρος της, με την ίδια να αρνείται να υποβάλει μήνυση. Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να σχηματίσουν μόνοι τους δικογραφία, καθώς πρόκειται για αυτεπάγγελτο αδίκημα.

Τελευταίο περιστατικό είχε σημειωθεί μόλις πριν από έναν μήνα, στις 27 Απριλίου. Ο 57χρονος είχε συλληφθεί τουλάχιστον 6 φορές, κατά τις οποίες είχε περάσει αυτόφωρο, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ