Τραγωδία στη Νίκαια: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε την 7χρονη Παναγιώτα

Τραγωδία στη Νίκαια: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε την 7χρονη Παναγιώτα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη Παναγιώτα στη Νίκαια, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού στο οποίο ήταν κρατούμενος μετά το τραγικό δυστύχημα.

Πώς χάθηκε μέσα σε λίγες στιγμές η 7χρονη

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της τροχαίας Κορυδαλλού έχουν αναλάβει να δουν μέσα από υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερες ασφαλείας κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η τραγωδία.

Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή, διακρίνεται ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο σταματάει στο κόκκινο φανάρι στη Γρηγορίου Λαμπράκη. Οι τρεις επιβάτες που κατεβαίνουν είναι η 7χρονη Παναγιώτα, η ξαδέρφη της και η θεία της, οι οποίες επέστρεφαν από το μπάνιο τους.

Κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στη διάβαση και φαίνονται να διστάζουν να περάσουν απέναντι. Εκείνη τη στιγμή στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια πλησιάζει ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού έχει στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό φορτηγό. Πλησιάζει και σταματάει στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η γυναίκα κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφιχτά από το χέρι της την εφτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της, όταν ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά με τα δύο κοριτσάκια να βρίσκονται κάτω από τις ρόδες του χωματουργικού. Η 7χρονη Παναγιώτα βρήκε τραγικό θάνατο ενώ η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ υπεβλήθη σε επέμβαση στη λεκάνη αργά χτες το απόγευμα.

Από χτες το απόγευμα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση σπεύδουν στο σημείο συγγενείς, φίλοι αλλά και άγνωστοι κι αφήνουν λουλούδια και σημειώματα που γράφουν «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου», στο δρόμο που ξεψύχησε η μικρή Παναγιώτα.

Ο πατέρας διασταυρώθηκε με το ασθενοφόρο του παιδιού του χωρίς να το ξέρει

Συγκλονισμένος ο πατέρας της 7χρονης, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, κατήγγειλε ότι το δυστύχημα έγινε όταν ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε το κόκκινο. «Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια. Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι' αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει» και πρόσθεσε: «θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν».

Στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας εξέφρασε το μένος του για τον οδηγό του φορτηγού. «Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημείωσε. Τραγική ειρωνία, όπως ο ίδιος ανέφερε, ότι μόλις πληροφορήθηκε ότι το παιδί του «έφυγε» από τη ζωή σε τροχαίο, αμέσως έτρεξε στο σημείο. Στο δρόμο, λίγο πριν φτάσει κι ανεβαίνοντας τη Γρηγορίου Λαμπράκη, είδε στην αντίθετη κατεύθυνση ένα ασθενοφόρο. Παρακαλούσε, όπως ο ίδιος είπε να μην ήταν μέσα στο όχημα του ΕΚΑΒ το παιδί του. Δυστυχώς, όμως, ήταν η 7χρονη κόρη του που μεταφερόταν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS