Αποκάλυψη Χατζηχριστοδούλου: Η Επιτροπή λοιμωξιολόγων δέχεται απειλητικά μηνύματα εξαιτίας του lockdown

Αποκάλυψη Χατζηχριστοδούλου: Η Επιτροπή λοιμωξιολόγων δέχεται απειλητικά μηνύματα εξαιτίας του lockdown

Απειλητικά μηνύματα και email για τα μέτρα που ελήφθησαν σε σχέση με το πρόσφατο lockdown δέχεται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων σύμφωνα με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και μέλος της επιτροπής Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως τα απειλητικά μηνύματα έχουν επώνυμο αλλά και ανώνυμο χαρακτήρα.

Κάποια από τα μέτρα θα παραμείνουν και τον Γενάρη

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας ο κ. Χατζηχριστοδούλου είπε ότι πλέον βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ, ωστόσο επισήμανε πως κάποια από τα μέτρα θα παραμείνουν τον Δεκέμβριο αλλά και τον Ιανουάριο.

Σε ερώτηση για το αν μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουμε ένα mini lockdown, ο καθηγητής έκανε λόγο για αυστηρή εφαρμογή των μέτρων.

Πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός

Ο εμβολιασμός αναμένεται στις αρχές του έτους αλλά ακόμη και τότε τα μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια σημείωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου. Περιμένουμε το εμβόλιο σαν μάνα εξ ουρανού τόνισε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Τέλος αναφορικά με τα μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου ο κ. Χατζηχριστοδούλου σημείωσε πως ήταν απαραίτητα για την προστασία της δημόσιας υγείας ενώ χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των κομμάτων υπερβολικές . Κανένας δεν πρόκειται να μας στερήσει τις ελευθέριες μας, είπε ο καθηγητής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS