Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα -Ποιά καταστήματα λειτουργούν, το ωράριο, τα SMS

Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα -Ποιά καταστήματα λειτουργούν, το ωράριο, τα SMS

Tα καταστήματα λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια λειτουργούν κανονικά σήμερα.

Μάλιστα, στα καταστήματα υπάρχουν και προσφορές, καθώς οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου.

Ετσι, σήμερα είναι η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων με ανοιχτά τα καταστήματα και τους καταστηματάρχες να έχουν μεγάλες προσδοκίες για κίνηση στους εμπορικούς και κεντρικούς δρόμους των περιοχών.

Δικαίωμα λειτουργίας εκτός από τα κομμωτήρια έχουν και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ).

Τα εμπορικά καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια που θα ανοίξουν θα λειτουργήσουν από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Τι SMS στέλνουμε στο 13033 την Κυριακή

  • Για σούπερ μάρκετ: Οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν sms στο 13033 με κωδικό 2.
  • Για τα εμπορικά καταστήματα: Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με το κατάστημα που επιθυμούν να επισκεφτούν και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους και έχουν στη διάθεση τους συνολικά 3 ώρες.
  • Για τα κομμωτήρια: Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS