O Hamilton πέφτει στο κενό από ύψος 4.000 μέτρων

O Hamilton πέφτει στο κενό από ύψος 4.000 μέτρων

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Lewis Hamilton αποκάλυψε το κρυφό του πάθος για τις ελεύθερες πτώσεις, καθώς και ότι έχει κάνει ακόμη και δέκα μέσα σε μία ημέρα.

Δεν είμαστε και τόσο σίγουροι αν ο διευθυντής της Mercedes F1 Toto Wolff είναι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με αυτό, αλλά ο Βρετανός οδηγός δεν δείχνει να εγκαταλείπει αυτό το παράτολμο χόμπι. Κάθε άλλο μάλιστα. Όπως λέει, το εξασκεί ήδη αρκετά χρόνια - και μάλιστα έχει γίνει αρκετά καλός σε αυτό.

Μάλιστα, μία εβδομάδα μετά το GP της Σαουδικής Αραβίας και ενόψει του αγώνα της Μελβούρνης στην Αυστραλία αυτό το τριήμερο (8-10/4), ο Hamilton επιδόθηκε ξανά σε μια σειρά από ελεύθερες πτώσεις πάνω από τα Ηνωμέρα Αραβικά Εμιράτα.

«Ήταν μια εκπληκτική μέρα η χθεσινή, ο ιδανικός τρόπος να περνάς μια ελεύθερη Κυριακή» ποστάρισε ο Άγγλος στο Instagram. «Κάνω ελεύθερη πτώση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά φυσικά με την πανδημία δεν ήμουν σε θέση να το εξασκήσω. Σήμερα έκανα δέκα πτώσεις, και έμαθα και κάτι καινούριο με καθεμία από αυτές. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να καθαρίζεις το μυαλό σου πριν αφοσιωθείς στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας».

Αυτό είναι ένα από τα πολλά ενδιαφέροντα του Lewis Hamilton μακριά από τη Formula 1. Είναι πολύ δραστήριος στο χώρο της μόδας, βρίσκεται σε επαφές με εταιρείες παραγωγής του Hollywood για να συμμετάσχει σε νέες ταινίες που αφορούν τη F1, ενώ ασχολείται και με επιχειρηματικές δραστηριότητες -όπως τις επενδύσεις σε διάφορες strartup εταιρείες- και αγοραπωλησίες ακινήτων και αυτοκινήτων, μεταξύ άλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ