«Λίγο για σένα, λίγο για μένα» : Ο Λιούις Χάμιλτον τρώει το κέικ που μασουλούσε ο σκύλος του και στα social τρελάθηκαν

«Λίγο για σένα, λίγο για μένα» : Ο Λιούις Χάμιλτον τρώει το κέικ που μασουλούσε ο σκύλος του και στα social τρελάθηκαν

Ο Roscoe, ο σκύλος σταρ του Λιούις Χάμιλτον είχε γενέθλια και ο πρωταθλητής της Formula 1 το γιόρτασε τρώγοντας μαζί του ένα κέικ, διχάζοντας το Instagram.

O Λιούις Χάμιλτον πόσταρε ένα βίντεο με τη στιγμή ακριβώς που μοιράζεται με τον Roscoe ένα μάφιν. Ο Βρετανός πιλότος, αφού έδωσε στον σκύλο του να δοκιμάσει το κέικ, συνέχισε να το τρώει ο ίδιος. «Λίγο για σένα, λίγο για μένα» ακούγεται να λέει ο Χάμιλτον στο βίντεο το οποίο ανέβασε με αφορμή τα 8α γενέθλια του αγγλικού μπουλντόγκ του. «Μοιράζομαι τα κέικ μου με μπαμπάδες, με τους καλύτερους φίλους», έγραψε, ο οδηγός της Mercedes, ωστόσο τα σχόλια δεν άργησαν. Και ήταν ποικίλλα.

 

Υπήρχαν πάντως και ορισμένοι που εστίασαν περισσότερο στην κίνησή του όπως ο Τζο Αγκουίλα που αναρωτήθηκε πόσο πολύ αγαπά ο Χάμιλτον το σκυλί του για να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ η Ελι σχολίασε: «Είναι πολύ γλυκό αυτό, αλλά δεν θα μοιραζόμουν ποτέ το κέικ μου».

Πάντως, όπως αποδεικνύεται δεν είναι μόνο ο Χάμιλτον που μοιράζεται με αυτόν τον τρόπο το φαγητό του με το σκυλί του, καθώς δύο γυναίκες, ονόματι Ντόνα και Κόρτνεϊ, παραδέχτηκαν στα σχόλια πως κάνουν το ίδιο.

«Πολλοί θεωρούν πως είναι αηδιαστικό όμως είναι αγάπη», γράφει η Λούσι Εκελσολ.

Τι αναφέρουν φιλοζωϊκοί οργανισμοί για το μοίρασμα φαγητού με τον σκύλο

Πάντως, φιλοζωικοί οργανισμοί στην Βρετανία αναφέρουν πως το σάλιο του σκύλου περιέχει βακτήρια και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μια τέτοια κίνηση. «Εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη αν θέλει να μοιραστεί τροφή με το σκυλί του, ωστόσο μπορεί να καταλήξει με πρόβλημα στο στομάχι», σχολιάζουν στην dailymail.

Roscoe ένας σταρ των... σιρκουί και του Instagram
Ο Λιούις Χάμιλτον έχει τεράστια αδυναμία στον Roscoe, ο οποίος μέχρι πριν μερικούς μήνες είχε παρέα την Coco ένα επίσης αγγλικό μπουλντόκ, το οποίο πέθανε ξαφνικά. Και ο Roscoe έμεινε μόνος του, να συνοδεύει τον επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1 παντού. Ο Λιούις Χάμιλτον έχει πάντα και παντού μαζί του τον Roscoe, ο οποίος έχει και δικό του λογαριασμό στο Instagram. Συνοδεύει πάντα τον Χάμιλτον στα Grand Prix και δεν λείπουν οι φωτό του στο μονοθέσιο του πρωταθλητή.

Ο Χάμιλτον έχει μιλήσει πολλάκις για τη σχέση του με τον σκύλο του, στον οποίο έχει παθολογική αδυναμία και τον οποίο έχει κάνει... vegan και εκείνο από τη στιγμή που και ο ίδιος πριν δυο χρόνια ασπάστηκε τον βιγκανισμό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ