Επίσημο: H Ferrari υπέβαλλε αίτημα επανεξέτασης της ποινής του Sainz

Επίσημο: H Ferrari υπέβαλλε αίτημα επανεξέτασης της ποινής του Sainz

Είπαν πως θα το κάνουν και το έκαναν. Η Scuderia Ferrari δεν αφήνει όσα έγιναν στην Αυστραλία να χαθούν στο παρελθόν και προσπαθεί να ανατρέψει την ποινή του Carlos Sainz Jr!

H ιταλική ομάδα κατέθεσε με κάθε επισημότητα αίτημα επανεξέτασης όσων συνέβησαν στο Γκραν Πρι της Μελβούρνης. Εκεί ο Ισπανός είχε επαφή με τον Fernando Alonso στην επανεκκίνηση του γύρου 56 από τους 58.

Παρότι υπήρξε νέα κόκκινη σημαία και η κατάταξη επέστρεψε σε εκείνη που ίσχυε πριν την επανεκκίνηση, ο Sainz τιμωρήθηκε κανονικά για την επαφή για την οποία κρίθηκε υπαίτιος. Πήρε 5 δευτερόλεπτα ποινής στον τελικό του χρόνο κι αυτό τον έριξε από την τέταρτη θέση, εκτός βαθμών.

Το αίτημα κατατέθηκε πριν από μερικές ημέρες και η ακρόαση θα γίνει στις 18 Απριλίου. Κλήθηκαν να συμμετέχουν εκπρόσωπος της Ferrari αλλά και ο Sainz.

Πάντως για να υπάρξει θέμα συζήτησης, θα πρέπει οι αιτούντες να παρουσιάσουν νέα και σημαντικά στοιχεία, αυτό ορίζει ο αγωνιστικός κώδικας. Και είναι δύσκολο να βρεθούν κάποια στοιχεία που να αλλάζουν τα δεδομένα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ