BYD SEAL SNIPER ... Αλλάζει τα δεδομένα [test]

BYD SEAL SNIPER ... Αλλάζει τα δεδομένα [test]

Το τελευταίο διάστημα, που η Ευρώπη και κατ’ επέκταση η Ελλάδα δέχεται καταιγισμό ηλεκτρικών αυτοκινήτων κάθε μορφής και κατηγορίας, η( BYD Build Your Dreams) είναι σίγουρα σε θέση να αποτελέσει τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό.

Αποτελεί ένα σκληρό Brand Name, που ιδρύθηκε πριν σχεδόν 50 χρόνια και κατάφερε, ξεπερνώντας τον εαυτό της και όλες τις σχετικές δυσκολίες, να ξεπεράσει διεθνώς σε πωλήσεις, πολλές γνωστές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Με μια πρώτη συνοπτική ματιά, το αμιγώς ηλεκτρικό σπορ  σεντάν, ξεχωρίζει με την προηγμένη πλατφόρμα e-Platform 3.0, την τεχνολογία Cell-to-Body και το σύστημα κίνησης «8 σε 1».

Στοιχεία που ξεχωρίζουν επίσης  είναι: η  αρχιτεκτονική  κατασκευής οχήματος για καλύτερα επίπεδα ασφάλειας, στρεπτικής ακαμψίας και δυναμικής οδήγησης. Η συστοιχία μπαταριών με την ονομασία «Blade Battery», που αναπτύχθηκε από την ίδια την BYD, χωρίς κοβάλτιο, ανεβάζει τον πήχη στους τομείς της ασφάλειας, της ανθεκτικότητας και της απόδοσης. Επιλογή ανάμεσα σε δύο ισχυρά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με αυτονομία 570 χλμ. (WLTP). Το SEAL υιοθετεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της BYD, εμπνευσμένη από το πρωτότυπο όχημα Ocean. Το άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό διαθέτει πληθώρα τεχνολογιών και υλικά υψηλής ποιότητας  και  ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα.

1714734097382822469441947725689

ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το εντυπωσιακό  SEAL είναι ένα σπορ και δυναμικό σεντάν της κατηγορίας D, το δεύτερο της σειράς μοντέλων BYD Ocean, που χρησιμοποιεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα «Ocean Aesthetics» της εταιρείας.

 Συνδυάζει την  κομψή και αθλητική εμφάνιση με υψηλό επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας για πέντε επιβάτες, μια ευρεία γκάμα στοιχείων εξοπλισμού  προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Ευρωπαίων αγοραστών, όπως επίσης και αρκετές τεχνολογικές πρωτοποριακές εφαρμογές που το διαφοροποιούν ξεκάθαρα από τον ανταγωνισμό.

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ  ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Το  SEAL βασίζεται στην υπερσύγχρονη πλατφόρμα e-Platform 3.0 της BYD, η οποία έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Η προηγμένη τεχνολογία Cell-to-Body (CTB) της BYD κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό  εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας, στρεπτικής ακαμψίας, δυναμικής οδήγησης και εκμετάλλευσης εσωτερικού του χώρου.

Στην τεχνολογία Cell-to-Body η μπαταρία αποτελεί μέρος της δομής του οχήματος. Ουσιαστικά, το άνω κάλυμμα της συστοιχίας των μπαταριών είναι μέρος του δαπέδου του αμαξώματος. Αυτό δημιουργεί μία διάταξη τύπου «σάντουιτς», που ενσωματώνει το άνω κάλυμμα, τη Blade Battery και τη βάση στην οποία στηρίζεται. Επιπλέον, η αρχιτεκτονική CTB χρησιμοποιεί μια κυψελοειδή δομή υψηλής αντοχής από αλουμίνιο, ενισχύοντας περαιτέρω την ασφάλεια του οχήματος.

17147344299178215074173066398365

Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΩΣ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Το σύστημα μπαταρίας CTB χρησιμεύει ως πηγή ενέργειας, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως δομικό στοιχείο, συνεισφέροντας στους υψηλούς δείκτες στρεπτικής ακαμψίας του, που φτάνουν τα 40.500 Nm/μοίρα. Έτσι βελτιώνονται τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά του οχήματος εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα  άνεση, χαμηλά επίπεδα θορύβου, ασφάλεια και καλύτερη απόδοση.

Επιπλέον, με την τεχνολογία CTB βελτιστοποιείται και η αξιοποίηση του χώρου, καθώς η μπαταρία αποτελεί ενιαίο σύνολο με το αμάξωμα, χαμηλώνοντας το ύψος του δαπέδου κατά περίπου 15 χλστ γεγονός πού επέτρεψε στους σχεδιαστές  να υιοθετήσουν μια χαμηλότερη και πιο εντυπωσιακή εμφάνιση , με βελτιωμένη αεροδυναμική  καθώς και περισσότερο χώρο στην καμπίνα των επιβατών.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Όπως όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα της BYD, που διατίθενται στην Ευρώπη, το SEAL διαθέτει στάνταρ τη μπαταρία με την ονομασία «Blade Battery», η οποία είναι επαναστατική από πολλές απόψεις.

Η Blade Battery, αποτελείται από 172 λεπτές επιμήκεις κυψέλες που μοιάζουν με λεπίδες. Επιπλέον, η Blade Battery χρησιμοποιεί Φωσφορικό Σίδηρο Λιθίου (LFP) ως υλικό καθόδου, το οποίο προσφέρει υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ανθεκτικότητας σε σύγκριση με τις συμβατικές μπαταρίες ιόντων λιθίου.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΒΑΛΤΙΟ

Οι μπαταρίες LFP είναι 100% απαλλαγμένες από κοβάλτιο, ένα υλικό που εγείρει ηθικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες στη βιομηχανία εξόρυξης. Επιπλέον, οι μπαταρίες LFP είναι πιο ανθεκτικές σε ακραίες θερμοκρασίες, ενώ μπορούν να αντέξουν περισσότερους κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης χωρίς σχεδόν καμία απώλεια στη χωρητικότητά τους, κάτι που τις καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικές και ασφαλείς, όπως αποδείχθηκε, με την υπέρβαση των απαιτήσεων της σκληρής δοκιμής Nail Penetration Test. Πρόκειται για την πιο αυστηρή μέθοδο δοκιμής της θερμικής απώλειας της μπαταρίας και προσομοιώνει τις συνέπειες ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

17147342566042566923460732654184

ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ

Ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP έχει υποβάλει το SEAL σε όλες τις προβλεπόμενες δοκιμές πρόσκρουσης και το έχει αξιολογήσει με την ανώτατη βαθμολογία των 5 αστεριών.

ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Το SEAL προσφέρεται στάνταρ με σύστημα αντλίας θερμότητας υψηλής απόδοσης, που επιτρέπει την αποτελεσματική ρύθμιση της θερμοκρασίας της μπαταρίας μέσω άμεσης ψύξης και άμεσης θέρμανσης του ψυκτικού μέσου, καθώς και τον έλεγχο της θερμοκρασίας της καμπίνας επιβατών με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η αντλία θερμότητας μπορεί επίσης να απορροφήσει την απορριπτόμενη θερμότητα από το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ενώ μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες από -30°C έως 60°C. Η τεχνολογία μπαταριών της BYD υποστηρίζει επίσης την λειτουργία V2L (Vehicle-to-Load), επιτρέποντας στο  SEAL να χρησιμοποιηθεί ως φορητός τροφοδότης για τη φόρτιση συσκευών (συνολική ισχύς έως 3.000 W).

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Εκτός των τεχνολογιών Cell-to-Body και στη Blade Battery, το SEAL χρησιμοποιεί το καινοτόμο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης «8 σε 1»,που  ενσωματώνει οκτώ βασικά εξαρτήματα για την πρόωση, τη φόρτιση, τον έλεγχο της ενέργειας και τη διαχείριση, επιτρέποντας στο όχημα να βελτιστοποιεί τη χρήση του χώρου και την ενεργειακή απόδοση του συνόλου.

ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το SEAL είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, τις Design και Excellence,  όσον αφορά τα συστήματα μετάδοσης κίνησης - και τα δύο με μπαταρία χωρητικότητας 82,5 kWh.

Η έκδοση Design διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς ,( 230 kW) 313 ίππους και επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία είναι 570 χιλιόμετρα (συνδυασμένος κύκλος WLTP).

Η  τετρακίνητη έκδοση  Excellence-AWD διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν στον εμπρός και έναν τον πίσω άξονα (160 kW + 230 kW), με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους ( 390 kW) 530 ίππους.

Η πανίσχυρη έκδοση Excellence επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, επίδοση που αναγράφεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου , με  την  θεωρητική αυτονομία να ορίζεται στα 520 χιλιόμετρα (συνδυασμένος κύκλος WLTP).

1714734188433774169106738892273

ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

 Υπάρχει επιπλέον ένα ισχυρό σύστημα φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης, τεχνολογία η οποία εκμεταλλεύεται τον ηλεκτροκινητήρα που ουσιαστικά αντικαθιστά τον ενισχυτή τάσης, ώστε η φόρτιση για γίνεται σε εύρος τάσης 420-750V για να παραμένει συμβατή με τους ταχυφορτιστές DC υψηλής ισχύος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης, το  SEAL μειώνει την παραγωγή θερμότητας του συστήματος φόρτισης και διανομής για καλύτερη απόδοση.

Το  SEAL διαθέτει ακόμη ένα στάνταρ  ενσωματωμένο τριφασικό φορτιστή 11 kW για φόρτιση AC και μπορεί να φορτιστεί γρήγορα σε σταθμό φόρτισης DC με 150 kW. Με αυτή την ισχύ, επιτυγχάνεται φόρτιση από το 30% στο 80% σε μόλις 26 λεπτά.

ΔΙΠΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΕΜΠΡΟΣ

Το SEAL είναι το πρώτο BYD  με διπλά ψαλίδια εμπρός και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, η οποία συμβάλλει επίσης στην θετική οδική συμπεριφορά και τον καλύτερο έλεγχο του οχήματος.

Η έκδοση Excellence-AWD διαθέτει αμορτισέρ μεταβλητής απόσβεσης ανάλογα με τη συχνότητα των κραδασμών για άριστη απόκριση. Όταν η επιφάνεια του δρόμου είναι ομαλή, η απόσβεση είναι σχετικά υψηλή, επιτρέποντας καλύτερο χειρισμό του οχήματος και καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά. Όταν υπάρχουν λακκούβες ή ανώμαλες επιφάνειες, η απόσβεση μειώνεται αυτόματα για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών.

Επιπλέον, η έκδοση Excellence-AWD διαθέτει το πρόσφατα εξελιγμένο σύστημα Intelligent Torque Adaption Control (iTAC). Το σύστημα αυτό διαφοροποιείται σε σχέση με τη γνώριμη, έως τώρα, τεχνολογία που επενεργεί μόνο μέσω της μείωσης της παροχής ισχύος προκειμένου να διασφαλιστεί η  σταθερότητα του οχήματος. Αντί αυτής, το iTAC, επικεντρώνεται στη διαφοροποίηση της κατανομής της ροπής. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιείται πλήρως η δυναμική του οχήματος σε επίπεδο ισχύος, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και διευρύνοντας τα όρια ελέγχου του αυτοκινήτου. 

ΤΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το SEAL διαθέτει τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης:

  • ECO mode: δίνει προτεραιότητα στην ενεργειακή απόδοση και επεκτείνει την αυτονομία.
  • Normal mode: προσφέρει μια ισορροπημένη οδηγική εμπειρία για καθημερινή χρήση.
  • Sport mode: δίνει έμφαση στις επιδόσεις μέσω πιο δυναμικής επιτάχυνσης και τονισμένων οδηγικών χαρακτηριστικών.

1714734352082631225841217055387

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το  SEAL υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα Ocean Aesthetics, η οποία του προσδίδει μια δυναμική, κομψή και ιδιαίτερα ξεχωριστή εμφάνιση.

Το αμάξωμα δημιουργήθηκε από μια τεράστια ομάδα σχεδίασης με επικεφαλής τον  Γερμανό Παγκόσμιο Διευθυντή Σχεδιασμού της BYD, Wolfgang Egger, ο οποίος έχει περάσει από την Audi, την Lamborghini  και την Alfa Romeo και οι δημιουργίες του, επιδεικνύουν δύναμη και σπορ ταμπεραμέντο, όπως συμβαίνει με τον  κορυφαίο συντελεστή οπισθέλκουσας, του SEAL που βρίσκεται μόλις στο 0,219 Cd.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Όπως τονίζουν οι σχεδιαστές ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του οχήματος , εμπνευσμένος από τη φύση, ξεχειλίζει από συναίσθημα, και σε συνδυασμό με τα high-tech χαρακτηριστικά, συγκεντρώνει αμέσως τα  βλέμματα .

Το πρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου έχει μια ισχυρή αίσθηση κίνησης προς τα εμπρός, με μια χαρακτηριστική δυναμική προοπτική σχήματος «Χ», έχοντας την εμφάνιση και αίσθηση ενός σπορ αυτοκινήτου, με τις γεμάτες, σμιλεμένες καμπύλες του να παρέχουν την αίσθηση της ορμής των κυμάτων της θάλασσας, σύμφωνα πάντα με τους σχεδιαστές.

ΚΕΚΛΙΜΕΝΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΟΛΩΝΑ

Η πλαϊνή σιλουέτα του SEAL υιοθετεί ήπιες γραμμές, ξεχωρίζοντας για το χαμηλό εμπρός μέρος, την κεκλιμένη κολόνα Α, την στρογγυλεμένη οροφή και μια fastback ουρά που διακόπτεται από μια ελαφρά ανεστραμμένη πίσω διαμόρφωση τύπου ducktail, η οποία παραπέμπει στα χαρακτηριστικά ενός σπορ κουπέ αυτοκινήτου. Η κρυφές λαβές των θυρών του BYD SEAL, οι οποίες δεν εξέχουν από την πόρτα όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, συμβάλουν ώστε ο αέρας να ρέει με υψηλή ταχύτητα, μειώνοντας έτσι την αεροδυναμική αντίσταση και τη συνολική κατανάλωση ενέργειας.

17147342784168467001837852598084

ΑΦΘΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ  ΣΑΛΟΝΙ

Πέρα από τον δυναμικό και σπορ χαρακτήρα του, το  SEAL είναι επίσης ένα ευρύχωρο τετράθυρο sedan που φιλοξενεί με άνεση πέντε επιβάτες. Το μεταξόνιο των 2.920 χλστ. παρέχει στους επιβάτες χώρο για τα πόδια τους, ενώ λόγω της αρχιτεκτονικής CTB και της συμπαγούς διάταξης των μπαταριών, οι επιβάτες έχουν αρκετό χώρο για το κεφάλι παρά το χαμηλό συνολικό ύψος της οροφής του αυτοκινήτου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ  ΧΩΡΟΙ

Η πρακτικότητα αντικατοπτρίζεται περαιτέρω στο  επαρκή χώρο αποσκευών των 400 λίτρων και σε ένα πρόσθετο χώρο αποθήκευσης (frunk) με χωρητικότητα 53 λίτρων κάτω από το εμπρός καπό. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι από 20 αποθηκευτικοί χώροι για μικροαντικείμενα στο εσωτερικό. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει επίσης ένα σημείο ασύρματης φόρτισης για δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακριβώς από κάτω δημιουργείται ένας επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.

ΣΠΟΡ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Τα πρόσθια καθίσματα έχουν σπορ εμφάνιση και αγκαλιάζουν το σώμα προσφέροντας αυξημένη πλευρική στήριξη. Το κάθισμα του οδηγού είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σε οκτώ κατευθύνσεις, συνδυάζεται με  ρυθμιζόμενο τιμόνι (τόσο σε ύψος όσο και σε απόσταση) και  διαθέτει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη τεσσάρων κατευθύνσεων.

Τα πίσω καθίσματα παρέχουν άνετο χώρο για τρεις ενήλικες επιβάτες ενώ η γωνία της πλάτης τους , είναι εργονομικά σχεδιασμένη  για ξεκούραστα μακρινά ταξίδια.

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΓΥΑΛΙΟΥ

Οι εμπρός πόρτες φέρουν διπλή επίστρωση γυαλιού για εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ οι πίσω πόρτες διαθέτουν σκουρόχρωμο κρύσταλλο, παρέχοντας βελτιωμένη σκίαση και προστατεύοντας τους πίσω επιβάτες από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η προηγμένη συνδεσιμότητα και το κορυφαίο σύστημα infotainment είναι μερικά ακόμα βασικά χαρακτηριστικά του SEAL. Το όχημα είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα σύνδεσης 4G που προσφέρει κορυφαίες τεχνολογικές εμπειρίες και ενημερώσεις Over The Air (OTA) για την αναβάθμιση των λειτουργιών του συστήματος ενημέρωσης & ψυχαγωγίας.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Highlight του εσωτερικού είναι φυσικά η περιστρεφόμενη οθόνη 15,6 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, που είναι εξοπλισμένη με έξυπνη λειτουργία φωνητικού ελέγχου και προσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση smartphone μέσω Android Auto ή Apple CarPlay.

Εμπρός από τον οδηγό είναι τοποθετημένη μία ψηφιακή οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ το εντυπωσιακό ηχοσύστημα Dynaudio Performance Audio System με 12 ηχεία παράγει ήχο κορυφαίας ποιότητας. 

17147343026061539245058180089852

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όσον αφορά την ασφάλεια και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS), το SEAL περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα στο βασικό εξοπλισμό του, όπως: Forward Collision Warning, Automatic Emergency Braking, Rear Collision Warning, Rear Cross Traffic Alert και Rear Cross Traffic Brake, Lane Keep Assistance, Lane Change Assist και Emergency Lane Keep. Υπάρχουν επίσης τα Adaptive Cruise Control και Intelligent Cruise Control, μία Πανοραμική Κάμερα 360 μοιρών, Blind Spot Detection System, Hill Start Assist, Intelligent Speed Limit Information και Intelligent Speed Limit Control.

Η τεχνολογία αιχμής στον τομέα του φωτισμού παρέχει επίσης πιο πλατιά δέσμη φωτισμού LED για καλύτερη ορατότητα κατά τη νυχτερινή οδήγηση, με High Beam Assist, προσαρμοζόμενη δέσμη προβολέων και Follow Me Hom.

ΕΞΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

Η γκάμα του μοντέλου αποτελείται, όπως περιγράψαμε, από δύο εκδόσεις κινητήρων – συστημάτων μετάδοσης (RWD - 313 ίπποι & AWD - 530 ίπποι ), δύο επίπεδα εξοπλισμού (Design και Excellence-AWD), έξι χρώματα αμαξώματος και δύο χρώματα εσωτερικής διακόσμησης.

17147344721821140537162362186159

ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 45.990 ΕΥΡΩ

Ξεκινώντας, η έκδοση Design κοστίζει 45.990 €, ενώ η Excellence-AWD κοστίζει 48.990 € (οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν το όποιο όφελος από κρατικά προγράμματα). Για παραγγελίες έως το τέλος του 2024 προσφέρεται δωρεάν 3ετές service. Το SEAL συνοδεύεται από 6 χρόνια βασική εγγύηση (ή 150.000 χλμ.), 8 χρόνια εγγύηση ηλεκτροκινητήρα (ή 150.000 χλμ.) και 8 χρόνια εγγύηση για τη μπαταρία (ή 200.000 χλμ).

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η BYD Europe έχει την έδρα της στην Ολλανδία και είναι το πρώτο παρακλάδι του Ομίλου BYD στο εξωτερικό, με δέσμευση να παρέχει ασφαλείς και αποδοτικές βιώσιμες λύσεις στα αυτοκίνητα νέας ενέργειας, μέσω παγκοσμίως κορυφαίων τεχνολογικών καινοτομιών.

Στην χώρα μας αντιπροσωπεύεται από τον δυναμικό Όμιλο Σφακιανάκη, που υπόσχεται να φέρει την BYD στην κορυφή του ανταγωνισμού των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.

17147346686594057631086860870088

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το SEAL ήρθε να αλλάξει,  να ανατρέψει ή ακόμη και να πυροβολήσει τον ανταγωνισμό  των σπορ σεντάν, βλέπε κυρίως Τesla 3 και BWW i4. Έχει όλα τα απαραίτητα βασικά στοιχεία για να πετύχει τον σκοπό του, όπως τεχνολογία, επιδόσεις, αυτονομία, εμφάνιση και τιμή αγοράς. Εμείς έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι “αποστολή εξετελέσθη”

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ