Αυτό είναι το video του συμβάντος Verstappen-Hamilton που δεν είδαμε ποτέ

Αυτό είναι το video του συμβάντος Verstappen-Hamilton που δεν είδαμε ποτέ

Ο Max Verstappen και ο Lewis Hamilton είχαν μία σπουδαία μονομαχία στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, η οποία βρήκε τελικά νικητή τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο οδηγός από τη Μεγάλη Βρετανία προσπέρασε τον Ολλανδό και πήρε τη νίκη με την οποία μείωσε την απόσταση που τους χωρίζει, στους 14 πόντους.

Η ομάδα του, Mercedes, ελπίζει αυτή να μειωθεί ακόμα περισσότερο και ανακοίνωσε το αίτημά της να εξεταστεί η φάση του γύρου 48, την οποία οι αγωνοδίκες στη Βραζιλία, αποφάσισαν να αγνοήσουν. Αίτημα που βασίζεται στο παρακάτω video, το οποίο οι άνθρωποι που έπαιρναν τις αποφάσεις την περασμένη Κυριακή, δεν είχαν στη διάθεσή τους.

Αυτό δείχνει τον οδηγό της Red Bull Racing να στρίβει το τιμόνι στην αριστερή στροφή του Ιντερλάγος, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, ουσιαστικά ωθώντας και τον αντίπαλό του εκτός πίστας.

Το γεγονός πως οι δύο διεκδικητές του φετινού θρόνου της Formula 1 δεν συγκρούστηκαν, οφείλεται αποκλειστικά στην προσεκτική οδήγηση του Hamilton, που σα να περίμενε αυτή την επιθετική κίνηση, ουσιαστικά τραβήχτηκε την κρίσιμη στιγμή από τη μάχη.

Το αίτημα της Mercedes δεν σημαίνει πως οι αγωνοδίκες όντως θα ανοίξουν ξανά το θέμα και φυσικά δεν σημαίνει πως θα υπάρξει τιμωρία. Αν υπάρξει, λογικά αυτή θα είναι στα 5 δευτερόλεπτα, πράγμα που θα μπορούσε να στείλει τον Verstappen τρίτο, πίσω και από τη Mercedes του Valtteri Bottas.

Δείτε το video για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ