Η εποχή του Φρανκενστάϊν

Η εποχή του Φρανκενστάϊν

Έβλεπα προ καιρού την φωτογραφία και διάβασα και την συνέντευξη ενός τρανς άνδρα ο οποίος ήταν…,έγκυος και γέννησε.

Όχι, δεν ήταν ο Σβαρτσενέγκερ που κυοφορούσε σε εκείνη την ταινία. Άλλωστε ο μποντιμπιλντεράς ηθοποιός δεν είναι τρανς.

Πέραν της εντύπωσης για το παρα φύσιν που ασκούσε η φωτογραφία του «το» -έτσι δεν θέλουν να αποκαλούνται;- ανέδιδε και κάτι το αηδιαστικό αν όχι και αποκρουστικό. Ακριβώς διότι έβλεπες κάτι που ήταν ενάντια στην φύση του ανθρωπίνου γένους. Βεβαίως η επιστήμη που μπορεί να σου βάζει πλέον τσιπάκι στον εγκέφαλο, μπορεί να κάνει και οτιδήποτε άλλο αδιανόητο. Όπως τόσα αδιανόητα έχει αναδείξει η «εξέλιξη». Βάζω δε την λέξη εντός εισαγωγικών διότι η έννοια της σημαίνει κάποια πρόοδο αλλά δεν ξέρω αν ορισμένα επιτεύγματα της επιστήμης είναι πρόοδος ή η γέννηση του Φρανγκεστάϊν.

Βλέποντας τον έγκυο… άνδρα διερωτήθηκα κατ΄ αρχάς για το είδος του …μητρικού του ενστίκτου. Στη συνέχεια επειδή δεν θα άφηνα το μυαλό μου να ταλαιπωρηθεί με τέτοιες ανούσιες απορίες, θυμήθηκα ένα εντυπωσιακό όσο και συγκινητικό ντοκυμαντέρ για τους γορίλλες και την οικογένειά τους. Με τι φροντίδα ο αρσενικός εξασφάλιζε τα προς το ζην αλλά και την ασφάλεια της φαμίλιας του. Με τι στοργή η μαμά-γορίλλας αγκάλιαζε και φρόντιζε τα μικρά της. Με πόση επιμέλεια τα μάθαινε να επιβιώνουν. Αλλά και τι ανθρώπινα αισθήματα και συναισθήματα εκδήλωναν αυτά τα πλάσματα του ζωϊκού βασιλείου.

Την ίδια εικόνα παρουσιάζουν και άλλα είδη ζώων τα οποία δείχνοντας ότι διαβιούν κατά φύσιν φαίνεται ότι διαθέτουν την απλή λογική που αρχίζει και λείπει από τους ανθρώπους και όχι διεστραμμένη όπου στο ανθρώπινο είδος φαίνεται ότι περισσεύει!

Τι πάει άραγε στραβά; Και πόση απόσταση έχει πάρει ο άνθρωπος από την φύση που όλοι οι αρχαίοι φιλόσοφοι, απαιτούσαν από τον άνθρωπο να ζει σύμφωνα με αυτήν και την θεόθεν σοφία της!

Μένει να δούμε να προχωράμε με το κεφάλι κάτω, να τραγουδάμε περδόμενοι και να αφοδεύουμε από τ’ αυτιά! Ή θα «εξελιχθούν» οι γυναίκες έχοντας μόριο και οι άνδρες μήτρα!

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ