Σίσσυ Χρηστίδου και Γιάννης Στάνκογλου, το νέο ζευγάρι της showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου και Γιάννης Στάνκογλου, το νέο ζευγάρι της showbiz

Ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Espresso.

Όλα ξεκίνησαν με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει από τον «αέρα» της εκπομπής της ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την επί χρόνια σύντροφό του Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, αναφέροντας μάλιστα πως η νέα του σύντροφος είναι συνάδελφός της.

Σήμερα, η εφημερίδα Espresso συνεχίζει το ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι αυτή η γυναίκα δεν είναι άλλη από τη Σίσσυ Χρηστίδου, με τον ηθοποιό και την παρουσιάστρια να έρχονται κοντά το περασμένο καλοκαίρι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, ήταν παρούσα και στην πρεμιέρα του Γιάννη Στάνκογλου με την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στα τέλη Αυγούστου.

Τότε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» είχε σπεύσει κιόλας να φωτογραφηθεί στο πλευρό του, έχοντας ωστόσο στο «κάδρο» και τη συμπρωταγωνίστρια του Γιάννη στην παράσταση Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε φέτος ποδαρικό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει γνωστή την είδηση του χωρισμού του, ενώ είχε καταφέρει μέχρι τότε να την κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα.

«Επέλεξα να το πω τώρα, γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά. Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς. Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν συμβεί κάτι καινούργιο στη ζωή μου, φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει…», είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

Γιάννης Στάνκογλου: Το χρονικό των αποκαλύψεων για την προσωπική του ζωή

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή πυροδότησε… αλυσιδωτές αντιδράσεις στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει θέση, λέγοντας πως η παρουσιάστρια και η ομάδα της, με τις πληροφορίες που έδωσαν, αποκάλυψαν ουσιαστικά το όνομα της νέας συντρόφου του ηθοποιού.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει τη θέση της λέγοντας πως δεν πρόκειται για την ίδια.

Λίγες ώρες αργότερα, και μετά τον ντόρο που σημειώθηκε, ο Γιάννης Στάνκογλου προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία καταγράφεται ο ίδιος με τα παιδιά του να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. «ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ… αυτοί είναι… στολίσαμε και εμείς…», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα στο θέμα, λέγοντας πως ο Γιάννης Στάνκογλου επικοινώνησε μαζί της.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως, παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα απ' ό,τι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός στην προσωπική του ζωή, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει παιδιά. Από τη στιγμή που παραδέχτηκε τον Σεπτέμβρη ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος, όμορφος άνδρας που μίλησε και για τον χωρισμό του, είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο. Έτσι ειπώθηκε η πληροφορία ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από τον χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, μου ειπώθηκε το όνομά της, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας, ο μοναδικός. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο, και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη για αυτό. Ειπώθηκε αυτό, αλλά μετά υπήρξε συνέχεια από συναδέλφους. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Μου είπε "εμένα η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών, μπαίνει στα sites, και όταν και αν έχω κάτι σίγουρο, θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω". Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος, από εκεί και πέρα, αν υπάρχει κάτι στην προσωπική του ζωή, θα αποφασίσει αυτός πώς και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε "και να έχω βγει με κάποια γυναίκα, δεν σημαίνει πως μπορώ να δηλώσω πως είναι ο επόμενος έρωτας της ζωής μου. Άλλωστε, με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό". Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε», πρόσθεσε.

Γιάννης Στάνκογλου - Σίσσυ Χρηστίδου: Οι προηγούμενοι γάμοι και τα παιδιά τους

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για τον χωρισμό του Γιάννη Στάνκογλου από την επί χρόνια σύντροφό του Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν έγινε γνωστή μόλις πριν από λίγους μήνες, με την αποκάλυψη να γίνεται από τον ίδιο τον ηθοποιό, ο οποίος περιέγραψε ότι οι δυο τους δεν ήταν μαζί ήδη 3,5 χρόνια.

Από τον γάμο τους απέκτησαν τη 14χρονη σήμερα Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο.

Από την πλευρά της, η Σίσσυ Χρηστίδου χώρισε από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη το 2019. Οι δυο τους απέκτησαν παρέα δύο γιους: τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ