Γιάννης Στάνκογλου: «Είναι ψέματα! Ζητήστε συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου»

Γιάννης Στάνκογλου: «Είναι ψέματα! Ζητήστε συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου»

Ο Γιάννης Στάνκογλου απέστειλε μία δήλωση μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Μίντζια, προς κάποια μέσα ενημέρωσης, μετά τους ισχυρισμούς από κάποιες εκπομπές και δημοσίευμα εφημερίδας ότι είναι σε νέα σχέση με γνωστή παρουσιάστρια. Μέσω της δήλωσής του, ο Γιάννης Στάνκογλου κάλεσε τα ΜΜΕ να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά του αλλά και από τον ίδιο, καθώς προκάλεσαν «μεγάλη ζημία και αναστάτωση στην προσωπική και οικογενειακή μου ζωή».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Στάνκογλου αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη θλίψη, οργή και αγανάκτηση εδώ και τρεις ημέρες παρακολουθώ την (υποτιθέμενη) προσωπική μου ζωή να έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού, κριτικής, έως και χλευασμού από τις πρωινές σας εκπομπές. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα, εν συνεχεία, να αναλάβουν τη δράση τους τα έντυπα, ήτοι εφημερίδες πανελλαδικής και μη κυκλοφορίας, με ΔΗΘΕΝ αποκλειστικά “ρεπορτάζ” για το ίδιο θέμα, δηλαδή, την προσωπική μου ζωή και τη ΔΗΘΕΝ σύναψη δεσμού με γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, αλλά και ιστοσελίδες με επιπλέον ΔΗΘΕΝ πληροφορίες της ίδιας ως άνω ΔΗΘΕΝ σχέσης.

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, που ΜΟΝΟΙ σας δημιουργήσατε, εν συνεχεία, η μία εκπομπή αναλώθηκε στο να “ψέγει” άλλη εκπομπή άλλου τηλεοπτικού σταθμού για το πώς διαχειρίστηκε την εν λόγω ΔΗΘΕΝ πληροφορία της ΔΗΘΕΝ σχέσης μου, ενώ φτάσατε στο ανεκδιήγητο κάποιες εξ υμών παρουσιάστριες να αρχίσετε να δηλώνετε δημοσίως ότι “δεν είμαι εγώ η γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται σε σχέση με τον κ. Στάνκογλου”! Παράλληλα, άλλοι εξ υμών άρχισαν να αναζητούν αδέσμευτες, χωρισμένες ή φαινομενικά αδέσμευτες τηλεοπτικές παρουσιάστριες, ώστε να μου τις “χρεώσουν” ως συντρόφους. Προφανώς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτών σας των πράξεων, που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα είχαν ή έχουν, δεν σταματήσατε αυτή τη συμπεριφορά σας ακόμη και όταν αναγκάστηκα (κάτι το οποίο ανέκαθεν απέφευγα στη ζωή μου μέχρι σήμερα) να τοποθετηθώ δημόσια λέγοντας ότι όσα λέγονται δεν είναι αληθή και παρακαλούσα να σεβαστείτε τα ανήλικα τέκνα μου».

Στη συνέχεια, η δήλωση αναφέρει:

«Αποτέλεσμα αυτής της παράνομης, προκλητικής, ανεξήγητης και παράλογης συμπεριφοράς σας ήταν ακολούθως να ξεκινήσει σωρεία δυσμενών σχολίων για την προσωπικότητά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ανθρώπους που ούτε καν με γνωρίζουν, κάποιοι δε εξ αυτών προχωρούσαν σε ευθεία κριτική στο πρόσωπό μου σαν να έχω προκαλέσει εγώ αυτή την αναστάτωση στον εαυτό μου (;;;) για να νιώσω, μάλλον, σημαντικός.

Αλήθεια, σας είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθείτε ότι η προσωπική ζωή ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι απαραβίαστη; Ακόμη κι εκείνων που ΕΣΕΙΣ θεωρείτε ως δημόσια πρόσωπα, ιδιότητα την οποία ούτε έχω, ούτε επιθυμώ να αποκτήσω. Έτι περισσότερο, αδυνατείτε να αντιληφθείτε τι σημαίνει να πρέπει, εξαιτίας της συμπεριφοράς σας, να αναγκάζομαι να μιλήσω με τα ανήλικα τέκνα μου, να πρέπει να τα καθησυχάζω, να τα ηρεμώ, να προσπαθώ να τους βοηθήσω να αντεπεξέλθουν στα όποια σχόλια δυσμενή και μη δέχθηκαν μετά τη συμπεριφορά σας στο σχολείο τους ή από τους φίλους τους ή ακόμη και από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν; Μα, πραγματικά, γιατί όλα αυτά;; Ακόμη και αν θεωρηθεί δημοσιογραφία αυτό που κάνετε (κάτι το οποίο προφανώς και δεν υιοθετώ, αντιθέτως, το θεωρώ φθηνό “κουτσομπολιό”), τι απέγινε, άραγε, η βασική αρχή της διασταύρωσης μίας είδησης ή πληροφορίας πριν από την όποια δημοσίευση; Το πιο λυπηρό είναι ότι πολλοί από εσάς έχετε παιδιά και μάλιστα ανήλικα και αυτό που τους διδάσκετε διά του παραδείγματός σας είναι η δημόσια απαξία της προσωπικότητας.

Τούτων δοθέντων, επειδή μου έχετε προξενήσει ήδη μεγάλη ζημία και αναστάτωση στην προσωπική και οικογενειακή μου ζωή, σας καλώ όπως από της λήψεως της παρούσας, ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΡΗΤΩΣ όσα έχετε αναφέρει για τη δήθεν σχέση μου με τηλεοπτική παρουσιάστρια, ζητήσετε ευθέως συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου για την αναστάτωση που τους προκαλέσατε, παραδεχτείτε ότι η όποια δήθεν είδηση που εμφανίσατε είναι αναληθής και αποκαταστήσετε το όνομά μου ως προς τη δημόσια έκφανση αυτού, όπως εγώ το προσδιορίζω όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας».

Το γαρ πολύ του έρωτος γεννά παραφροσύνη

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», όπου χωρίς να αναφέρεται το όνομα της παρουσιάστριας με την οποία υποτίθεται πως βρίσκεται σε σχέση ο ηθοποιός, ειπώθηκαν τα εξής: «Για να προλάβω τα τηλεφωνήματα, δεν είναι το πρόσωπο το οποίο φημολογείται. Φημολογείται ότι είναι ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Δεν είναι το πρόσωπο το συγκεκριμένο. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Έχει έκθεση» είχε πει η Τίνα Μεσσαροπούλου. Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι».

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες πρωινές εκπομπές, που επιβεβαίωσαν την υποτιθέμενη σχέση λέγοντας πως είναι γνωστό το γεγονός, χωρίς και αυτοί, όμως, να αναφερθούν σε όνομα παρουσιάστριας. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά, που στην αρχή -χάρη αστεϊσμού- είπε «δεν είμαι εγώ η σύντροφος του Στάνκογλου», στη συνέχεια πρόσθεσε με νόημα ότι γνωρίζει για τη σχέση αυτή από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του είπε ότι και αυτός γνωρίζει τη συγκεκριμένη σχέση.

Ακολούθησε ένας χαμός στα δημοσιογραφικά γραφεία σχετικά με το όνομα της παρουσιάστριας και μεταξύ αυτών που ακούγονταν ήταν και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η «ΟΝ time» από την πρώτη στιγμή και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος όχι μόνο δεν είχε ιδέα γι’ αυτό που του μεταφέραμε, αλλά δεν είχε δει καν τι είχε ειπωθεί στις εκπομπές. Συγκεκριμένα, τον ρωτήσαμε αν έχει σχέση με γνωστή παρουσιάστρια, όπως ειπώθηκε σε εκπομπή, και μας απάντησε: «Σάσα, είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ!».

Η «ΟΝ time» επικοινώνησε την ίδια μέρα και με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απόρησε λέγοντας πως τον άνθρωπο τον έχει δει τρεις φορές στη ζωή της. Την επόμενη μέρα, δημοσίευμα εφημερίδας υποστήριζε πως το πρόσωπο με το οποίο βρίσκεται σε σχέση ο Γιάννης Στάνκογλου είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Το άρθρο έγραφε πως ύστερα από τα διαζύγιά τους, ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε.

Το βράδυ της Τετάρτης, απάντησε και η Σίσσυ Χρηστίδου σε story στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα απ’ όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν δεν ισχύει.

Τα μαζεύει ο Λιάγκας: «Το λάθος είναι συνολικό»

Τη διάψευση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τη δήλωση που απέστειλε ο Γιάννης Στάνκογλου στα ΜΜΕ σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση τους διάβασαν στην εκπομπή «Πρωινό». Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια, ανέφερε ότι οι εκπομπές έκαναν λάθος συνολικά. Να σημειώσουμε ότι στην εκπομπή της Τετάρτης είχε αναφέρει ότι το λάθος ανήκει αποκλειστικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και όχι και στους παρουσιαστές που ανάφεραν ότι εκείνοι γνώριζαν για τη δήθεν σχέση με παρουσιάστρια.

Πώς μπορείς να μπλέξεις από το πουθενά

«Καλά έκαναν οι άνθρωποι και το ξεκαθάρισαν. Πώς μπορείς να μπλέξεις από το πουθενά. Σε αυτό τώρα απορώ, τσίμπησε μια εκπομπή, ακολούθησαν άλλες, το λάθος είναι συνολικό... πώς μπορεί μία φήμη -από κάπου προέκυψε η φήμη, κάποιος από το μυαλό του κατέβασε μια ιστορία- και όλη αυτή η φήμη είχε διασπαρεί σε όλο το δημοσιογραφικό οικοδόμημα. Δηλαδή, ήταν κάτι που το είχαμε ακούσει σαν φήμη όλοι, δεν το είχαμε πει, το είπε μια εκπομπή... Πώς μπορεί μια φήμη ηλίθια να δημιουργήσει μια αναστάτωση σε ανθρώπους που προφανώς δεν φταίνε σε τίποτα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε: «Άρα, πολύ μεγάλη προσοχή τι λέμε, σε ποιους τα λέμε και πώς τα λέμε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ